2777
2789
عنوان

ناراحتی من از همسرم+📷

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 36 پست
وقتی میگه خودت برو خب برو بیکاری اعصابتون خورد میکنی

خوب وقتی میرم هی زنگ و پیام های اعصاب خورد کن نمیزاره بهم بچسبه

اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون می‌خنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب شاید همسرت دوس نداره دور بشی ازش و برا همین لوس میشه با مهربونی حرف راضیش کن  بعدم این حرف ...

من فقط خواستم تصویر کنه 

که این همه سختی برا بچه خودمون رو میتونه تحمل کنه

همین قصدم چیز دیگه نبود 

اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون می‌خنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔
چی‌میگه؟چه آدم بد جنسی شاید دلش تنگ میشه

خوب دلش تنگ میشه 

با زبون خوش با مهربونی بگه چرا دعوا مرافه 

چرا اوقات تلخی 

آهان،مشکلش اینه که فقط دوست داره بهت زورررر بگه؟؟☹☹

اره بخدا همچین حسی دارم

من فقط خواستم تصویر کنه  که این همه سختی برا بچه خودمون رو میتونه تحمل کنه همین قصدم چیز دیگه ...

نمیدونم واقعا باهاش منطقی حرف بزن 

منم راهم دوره تابستون ی ماه میمونم بقیه وقتا هم چند روزی با شوهرم میریم گاهی شوهرم بهونه میاره که نرو تنها میمونم اینا که میگم خوب دلم تنگ شده و اینا راضی میشه

🌈🌨️🐆🕊️🖤
نمیدونم واقعا باهاش منطقی حرف بزن  منم راهم دوره تابستون ی ماه میمونم بقیه وقتا هم چند روزی با ...

منم اولش راضیه ولی بعدش بالاخره ی چیزی پیدا میکنه 

حالمو خراب کنه

خوب دلش تنگ میشه  با زبون خوش با مهربونی بگه چرا دعوا مرافه  چرا اوقات تلخی

نمیدونم من مجردم نمیتونم خیلی درکت کنم که بهت راهکار بدم شاید با صحبت شاید با توجه نکردن درست شه

وطن فروش نباشیم  
عزیزم سر خودتو شیره نمال،دلش تنگ نمیشه ،فقط دوست داره اذیتت کنه واعصابتو خورد کنه☹☹

دقیقا دارم به این فکر میکنم 

که کجای این زندگیم 

کجا حق دارم 

نمیدونم من مجردم نمیتونم خیلی درکت کنم که بهت راهکار بدم شاید با صحبت شاید با توجه نکردن درست شه

الان 7سال گذشته دیگه ی جا باید درست بشه 

حالا صبر کن ببین چی میگه ، شاید با حرفات یه کم به فکر فرو رفت 

بخدا روم نمیشه پیام های امروزشو بزارم 

وگرنه به عمق فاجعه پی میبردین