2777
2789
عنوان

افسردگی قبل از زایمان من💔

1017 بازدید | 19 پست

همش حس میکنم زود ازدواج کردم و بچه دار شدم احساس میکنم از بقیه هم سن و سال هام عقب ترم دانشجو ام به خاطر بارداری و زایمان این ترم رو هم نمیرم اصلا جوونی نکردم سفر های دوتایی با شوهرم نرفتم  بعد عروسی زرتی حامله شدم الان هم ناشکری نمیکنم ولی انگار حسرتشون رو دلم مونده 

بنظرتون بعد از بالا پایین شدن هورمون هام این حجم از افسردگی تو بارداری طبیعیه؟

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚

من بدتر بودم خیلی بدتر تا الان هم خوب نشدم .

در بارداریم پامو بیرون نذاشتم .

بعد زایمان تا ۱ سال جایی نرفتم .‌

خودم نمیخواستم برم عصبی پرخاشگر بی هدف پوووچ .

اح اح .

کاش قبل ازدواج ادم به هدفاش ارزوهاش برسه بعد ازرواج کنه حتی اگه ۵۰ سالش بشه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند سالته

21

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚

من همیشه میگم کاش زودتر بچه دار شده بودم الان بچم از اب و گل درومده بود و راحت بودم

ببین نمیگم حرفات درست نیست ولی میشه دید اینجوری👆👆 هم داشت به قضیه. 

بعدا رفیقات تازه دوران بچه داریشون میرسه و تو راحت شدی

منم اینطوری بودم ولی الان دخترم چهارسالشه از اب و گل دراومده اذیتاش کم شده اگه اون موقع باردار نمیشدم الان باید ب فکر اقدام و دکتر و حامله شدنو این چیزا میبودم 

من بدتر بودم خیلی بدتر تا الان هم خوب نشدم . در بارداریم پامو بیرون نذاشتم . بعد زایمان تا ۱ سال ج ...

ای بابا 

الان بهتر نشدی؟

میترسم این افسردگی بعد زایمانم بازم ادامه پیدا کنه

21

همیشه به این فکر کن که موقعیت الان خودت ....آرزوی خیلی هاست.....انشاالله درستو میخونی و تمام میکنی.....مقاطع بالاتر رو میخونی.....مسافرت هم با نی نی برو....چه اشکالی داره گل

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
ای بابا  الان بهتر نشدی؟ میترسم این افسردگی بعد زایمانم بازم ادامه پیدا کنه

نه .چون دورو بریام دارن روز به روز پیشرفت میکنن من نه .‌

اونا حمایتگر دارن کلی پول و هزینه میکنن برای هدفاشون .من نه . چون ندارم هزینه کنم .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من همیشه میگم کاش زودتر بچه دار شده بودم الان بچم از اب و گل درومده بود و راحت بودم ببین نمیگم ح ...

چه فرقی میکنه عزیزم 

دوستان حتما با شرایط بهتری و با خواست خودشون بچه دار میشن

منم اینطوری بودم ولی الان دخترم چهارسالشه از اب و گل دراومده اذیتاش کم شده اگه اون موقع باردار نمیشد ...

خداروشکر 

حس نمیکنی اگه الان باردار میشدی امادگیه بهتری میتونستی داشته باشی؟

خداروشکر  حس نمیکنی اگه الان باردار میشدی امادگیه بهتری میتونستی داشته باشی؟

نه بابا احساس میکنم اگه اون موقعه باردار نمیشدم الان دیگه اصلا ب بچه فکر نمیکردم با این وضعیت کشور و اقتصاد ولی از وجود دخترم خیلی راضیم من ۱۹ سالگی مادر شدم زود بود ولی الان ک ۲۳ سالمه احساس میکنم اگه بچه نداشتم الان دیگه حوصلشو نداشتم ک بخوام بچه بزرگ کنم و این داستانا درسته مادر شدن تو سن کم زیاد خوب نیس ولی احساس میکنم اون موقع ادم حال و حوصلش بیشتر اختلاف سنیتم با بچت کمتره الان من ۱۹ سال شوهرم ۲۲ سال با دخترمون فاصله سنیمونه با این وجود ک بچه هایی تو قامیل هستن ک با پدرشون ۴۰ سال اینا اختلاف دارن زیاد نمیتونن بازی کنن و وقت بزارن برا بچه