2777
2789
عنوان

بچه هاتون مامان صداتون میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 79 پست

ببین به نظر من کوچولوتون از باباش الگو برداری میکنه 

شوهرت اسمتو صدا میزنه و به مامانش میگه مامان اونم تز زبون باباش شما و مادر شوهرتو صدا میزنه 

اگه مبخوای یاد بگیره بهت بگه مامان از همسرت کمک بگیر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۳ ام دخترم پنج سالشع 

نه بابا خوبه که 

من وقتی مامانم با داداشم تو خیابون بود همه بهشون نگاه میکردن

یبار یه مغازه داره گفت خانوم لباس سایز شوهرتو ندارم

مامانم گفت شوهر چیه پسرمه🤣🤣🤣

نه بابا خوبه که  من وقتی مامانم با داداشم تو خیابون بود همه بهشون نگاه میکردن یبار یه مغازه د ...

واااای چ با حال 🤣🤣🤣 حالا منم مثلا ۱۷ ۱۸ بم میخورع ۲۳ نمیخورع 🤧

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

آفرین به شوهرت

بچه منم یکیشون میگه مامان به مادرشوهرم یکیشون میگه مامان جون واقعا مهم نیست 

مهم اینه که شما را مامان صدا بزنه جاریم اینقدر حساس بود به من میگفت باید یادشون میدادی بگن مادربزرگ چطور به مامان خودت بگن مامان به مادرشوهرم بگن مامان گفتم خب هر دوشون مادرن من میگم مامان جون که بچه یادبگیره که اونم میگه مامان من مشکلی ندارم 

الان بچه خودش به مادرشوهرمون میگه مامان 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر