2777
2789
عنوان

بچه هاتون مامان صداتون میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اسممو میگفتم همسرم موافق نبود. دیگه الان میگه مامان.

یکی از بچه های فامیلمون پدربزرگ و مادربزرگشم به اسم صدا میکنه؛ عموها و عمه های باباش رو با اسم صدا میزنه. اوایل خیلی بانمک بود بنظرشون الان پیش بقیه خجالت میکشن بابا بزرگ ومامان بزرگش.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
منو به اسم صدا میکنه. برام مهم نیس اصلا. چن وقت پیش گفت عزیز(مادرشوهرم) مامان منه دیگه. بهش گفت ماما ...

میشه شماهم بیایید تاپیک آخرم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

میشه برای سلامتیم یه حمد بخونید 😍 درخواست دوستی ندیداصلا قبول نمیکنم،

چرا دوست داری؟

زود بچه دار شدم بهم نمیخوره مامانش باشم بیرون تا میگه مامان یکی بشنوه  میگ واااای بچته؟؟ دوساعت باید توضیح بدم بعد جوری نگا میکنن از سرتا پامو انگار چیز عجیبی دیدن 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

آره این رفتارش خیلی نمکه مثلا میریم تو مجتمع تجاری میگه مگه فقط تو احتیاج داری؟تو تازه لباس خریدی ن ...

خدا حفظش کنه سخت نگیر 

منم مامانمو با اسم صدا میزنم

اصلا اسمو رو ادما میزارن که صداشون کنن دیگه

واااااا خب چرا از اول اجازه دادی به مادرشوهرت بگه مامان؟دخترم که تازه زبون باز کرده بود تا میگفت مام ...

خود مادرشوهرم یادش داده.باباشم بهش میگه مثلا برو بغل مامان(مادرشوهرم)😡