2777
2789
عنوان

بچه هاتون مامان صداتون میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 79 پست

من دوست داشتم بگه مادر ولی میگه مامان گاهیم ک صمیمی میشه اسم منو پدرش رو میاره... فامیلامون اتفاقا دوست دارن به اسم صدا کنن بچه هاشون ... که نفهمن مامان دوتا بچن ..مثلا بگن خواهرشونم نه مامانشون 🙂

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود مادرشوهرم یادش داده.باباشم بهش میگه مثلا برو بغل مامان(مادرشوهرم)😡

واقعا باید جدی برخورد کنید.....اصلا معنی نداره.....اتفاقا یه بار هم مادرشوهرم گفت به منم بگه مامان یا مامانی......همون وقت شوهرم گفت به مامان خودش باید اینجور بگه نه شما😡

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
منو به اسم صدا میکنه. برام مهم نیس اصلا. چن وقت پیش گفت عزیز(مادرشوهرم) مامان منه دیگه. بهش گفت ماما ...

میبینی گم میکنن اینجوری مامانشونو

شوهر من که اصلا براش مهم نیست