2777
2789

به نظرتون در دنیای امروز افراد پولدار مثلا یک پزشک پولدار پیدا میشود برای یک غریبه سخاوت داشته باشه و کمک کند؟در حد چند صد میلیون تومان.تا چه قدر میتوان به کمک افراد پولدار امید داشت؟

بنظرتون رو بندازم کمک میکنند؟البته برای یک کار خیر و رفع مشکل یک نفر است.اما مبلغ هم بالاست.بنظرتون افرادی که پزشک هستند و کمتر مشکل مالی دارند حاضر به چنین کارهایی هستند؟

واقعا شما باشید پیش غریبه ای که نمی شناسید رو می اندازید برای یک مبلغ بالا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره عزیزم . یکی پولش به جونش بستس حتی یه هزاری نمیده یکی کلا صد تومن داره ازش بخوای همشو میده 

بگرد پولدار دست بخیر پیدا کن . و اینکه اکثرا دیدم پزشکابه بیمارشون خیلی کمک میکنن

نه انجام نمیدن 

والا داییهای من دو نفرشون از رده های بالا صنعت خودرو هستن 

خیلی وضعشون توپ هست

حتی عقد دخترش روی کشتی گرفتن توی یکی از کشورای اروپایی 

ولی مادرم زنگ زد داداشم تصادف کرده بود ۱۵ میلیون لازم داشت اون زمان بالای ۶۰ تومن خرج ماشین شد ۱۵ کم داشت 

داییم سه تومن داد فقط بعد ۲۰ روز زنگ زد شماره حساب داد پس بدید 

مادرم گریه ش گرفت 

۸ سال مادربزرگم رو نگه داشتیم بابام خدابیامرز انقدر احترام میکرد 

اینا میومدن سر میزدن میرفتن 

نگفتن یه پرستار بگیریم مادرم دیگه از کمر افتاده بود پوشکی بود 

میخوام بگم هر قدر افراد پولدارتر خسیسترم میشن عزیز 

فقط باید خیر پیدا کنی اونم خیریه ها 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
بستگی به طرفش داره ولی الان معمولا آدمی پیدا نمیشه کمک سنگین کنه اونم به غریبه طرف به خواهر برادر خو ...

وقتی طرف خیلی مطمئن باشه و حتی حاضر باشه هم چک بده هم اندازه همان پول یک سند ماشین یا خونه بذاره چرا باید اون پول تو بانک باشه برای 20 درصد سود بانکی.در حالیکه دیگری به اون پول نیاز واجب داره و با تضمین پول را یکساله بر میگرداند.

بستگی داره عزیزم . یکی پولش به جونش بستس حتی یه هزاری نمیده یکی کلا صد تومن داره ازش بخوای همشو میده ...

وقتی طرف خیلی مطمئن باشه و حتی حاضر باشه هم چک بده هم اندازه همان پول یک سند ماشین یا خونه بذاره چرا باید اون پول تو بانک باشه برای 20 درصد سود بانکی.در حالیکه دیگری به اون پول نیاز واجب داره و با تضمین پول را یکساله بر میگرداند.

نه انجام نمیدن  والا داییهای من دو نفرشون از رده های بالا صنعت خودرو هستن  خیلی وضعشون ت ...

در بعضی از مشاغل اصلا انتظار کار خیر نداشته باشید.چون شخصیت اون افراد بسیار مادی گرا و حسابگر است.مثل جامعه دلالان بساز بفروش ها مشاوران املاک و حتی بسیاری از بازاری ها کمتر آدم خیر می بینید.تازه من نگفتم پول را بدهد بلاعوض.بلکه پول بهش برمیگرده و جبران محبتش هم خواهد شد به نحو احسنت.

پزشکان و حتی پرستاران را مثال زدم بخاطر اینست که چون معمولا در خانواده های خوبی تربیت شده اند و بخاطر سختی هایی که باهاش درگیر بوده اند آدم های خوب بیشتری نسبت به مشاغل دیگر دارد.

الان پزشکان همه مشکل مالی دارن !!!!!! به دلال و بساز بفروش و اینجور مشاغل رو بنداز

در بعضی از مشاغل اصلا انتظار کار خیر نداشته باشید.چون شخصیت اون افراد بسیار مادی گرا و حسابگر است.مثل جامعه دلالان بساز بفروش ها مشاوران املاک و حتی بسیاری از بازاری ها کمتر آدم خیر می بینید.تازه من نگفتم پول را بدهد بلاعوض.بلکه پول بهش برمیگرده و جبران محبتش هم خواهد شد به نحو احسنت.

پزشکان و حتی پرستاران را مثال زدم بخاطر اینست که چون معمولا در خانواده های خوبی تربیت شده اند و بخاطر سختی هایی که باهاش درگیر بوده اند آدم های خوب بیشتری نسبت به مشاغل دیگر دارد.و قابل اعتمادتر هستند.

در بعضی از مشاغل اصلا انتظار کار خیر نداشته باشید.چون شخصیت اون افراد بسیار مادی گرا و حسابگر است.مث ...

سعی کن پس با کل مدارک بری پیششون 

چون خیلیها کلاهبرداری میکنن از افراد برا همین همون دکتر و پرستار هم از سو استفاده شدن دوری میکنن 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...