پارسال دو تا از جاریام اومدن خونمون سالی یکبار دعوت میکنم بعد خدا شاهده حتا صبونه نخوردم تا از وقتم استفاده کنم و بهترین پذیرایی رو کردم بعد اونا بطور نامحسوس از من وکارهام و حتاسفره ام فیلم میگرفتن و تو گروه دوستانه ک داشتن میفرستادند(واتساپ) و میخندیدن و مسخره ام میکردن،از اونجا که نمیتونستن، تلگرام رو نصب کنن،،یکشون گوشی رو داد دخترم که چهارده سالشه،،تا تلگرام رو براشون نصب کنه،😐😐😐 دخترم در حین نصب متوجه پیامهایی میشه ک دوستای جاریم با استیکرخنده و تعجب از بالای صفحه میفرسته و حتا عکس وسایل خونه ما،، که خیلی زود فهمیده چخبره،😦 و سریع همه ی فیلم عکس و ویس ها رو به گوشی من فرستاد و از گوشی اونا حذف میکرد من خیلی عصبانی بودم دخترم که دیگو نگم براتون،،اما خودمون رو کنترل کردیم تا بعنوان مهمان ازشون خوب پذیرایی کردیم و دم نزدیم،🥺🥺
قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یا حسین چقدر عوضیییی چقدر بی شعور هیچ وقت نه خونشون برو دیگه نه دعوتشون کن
گاهی خداهمه پنجره ها را میبندد،وهمه ی درهارا قفل میکند،مطمعن باش آن بیرون هوا طوفانیست،وخدا در حال مراقبت از توست .🫀(کاربر قدیمی که طی عوامل متعددی ترکیدم)
وقتی که رفتن من رفتم تو پی وی جاریام،،سلام و احوال پرسی گرمی کردن،😐 ومن دونه دونه پیامها و کارهاشون،،رو براشون فرستادم و اونا شوکه شدن و هیچی نگفتن فقط سین میکردن
قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍