2777
2789
عنوان

متخصص های قرمه سبزی لطفا بیاید🙏

301 بازدید | 28 پست

من حدود دو ساعت داخل زودپز قرمه رو میپزم قبلش هم سرخ میکنم درش رو که باز میکنم روغن انداخته ولی باز میذارم رو شعله کم با در باز بجوشه تا بیشتر روغن بندازه ولی همین که شعله رو خاموش میکنم گ میخوام بکشم هیچ اثری از روغن نمیمونه خیلی زشت میشه چرا؟ 

وای منم😑

تا دو روز سر نمیزنم تعلیق میشم😂😂😂فکر کنم نی نی یار روم کراش داره از حرص این کارو میکنه 🫤🩵تو رو خدا با من بحث نکنین حوصله استدلال های فضایی بعضیاتون رو ندارم🤭همیشه صلوات میفرستم برای خواهرای گلم🥰🥰برای تو دلیم میفرستین که سالم بیاد بغلم😻🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون همه مواد رو باهم میریزی تو دیگ

اول پیاز وگوشت ولوبیا رو تفت بده با آب وادویه بزار خوب بپزه پخته که شد سبزز رو سرخ کن واضافه کن ورب انار ولنیو ونمک بزن وبزار دوساعتی جابیفته

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   ابرو_کمونیa  |  1 ساعت پیش
توسط   مهرداد83  |  1 ساعت پیش