الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چند وقتته؟ وای توروخدا اینجوری نکن طفلی اذیت میشه شاید نگرانی ی مورده اگه دکتر چیزی نگفته فق ...
۳۰ هفتمه رفتم چکاپ پیش دکترم رحمم اندازه گرفت گفت تاخیر رشد داری همش میگم خدایا اگه قراره اینطوری باشه من این دوماه دیگه نباشم نمیخوام این زندگی من بنده بد نده بهم نمیتونم
۳۰ هفتمه رفتم چکاپ پیش دکترم رحمم اندازه گرفت گفت تاخیر رشد داری همش میگم خدایا اگه قراره اینطوری با ...
نگران نباش عزیزم منم اینطوری بودم اوکی شد بعد چند هفته به خودت استرس نده این استرس که خیلی بدتره برا بچه انشالله درست میشه جای اینکه به خدا بگی نمیخوای زندگی رو ازش بخواه که بچت سالم دنیا بیاد بارداری کلا نگرانیه چه میشه کرد
چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
وا چ حرفیه خواهر من انگار هسته گیلاس قورت داده بود اصلا معلوم نبود بارداره حتی تا ۴۰ هفته. بچه هاش ب خدا دنیا میان سرشون اندازه ی پرتقال هست ولی ماشالله شیرش چربه بچه هاش میشن اندازه بره