2777
2789
عنوان

اونایی که بیدارن لطفاا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونی من تو بارداری چیا کشیدم هر خطری که برای یه مادرو بچش وجود داره رو من تو بارداری تجربه کردم ولی خدا بخواد بچه سالم دنیا میاد دلتو بهش قرص کن آروم باش

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
خیلی مبهم حرف میزنی دکترت چیزی گفته ؟ یا خودت فکر میکنی ؟

گفتم که دکترم ازروی شکمم معاینه کرد گفت ارتفاع رحمت کمه به هفتت نمیخوره خودمم وزن نمیگیرم دکترم گفت اختلال رشد داری یه پودری داد دوهفته بخورم بعدش باز برم سونو

نمیدونی من تو بارداری چیا کشیدم هر خطری که برای یه مادرو بچش وجود داره رو من تو بارداری تجربه کردم و ...

منم همش میگم نکنه خدا اینطوری برام میخواد که سالم نباشه🥺🥺

منم ۳۱ هفتم  سونو و ازمایشای قبلیت ک مشکلی نداشت؟

غربالگری اولش رفتم دوم سونو سه بعدی همراه انومالی الانم که اینطوری گفت برای دوهفته دیگه سونو مجدد نوشته

گفتم که دکترم ازروی شکمم معاینه کرد گفت ارتفاع رحمت کمه به هفتت نمیخوره خودمم وزن نمیگیرم دکترم گفت ...

ببین اگه به تهران یا مشهد ، اصفهان یا هر شهر بزرگ دیگه ای نزدیکی ، برو یه دکتر و سونوی درست و حسابی

به یکی از فامیلای ما هم گفته بودن قلب بچه ت مشکل داره

بدبخت با یه حالی رفت تهران که نگو

گفتن سالمه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
همش دارم گریه میکنم حرکت میکنه بچه توشکم میترسم نفسم بالانمیاد پنجره رو بازمیکنم نفس بکشم گفتم بیام ...

وای عزیزم گریه نکن بشین با خیال راحت بخاب هیچی نیست قشنگم فکرتم مشغول نکن سالمه بچت نگران نباش🫂♥️

غربالگری اولش رفتم دوم سونو سه بعدی همراه انومالی الانم که اینطوری گفت برای دوهفته دیگه سونو مجدد نو ...

عزیزم  اینایی ک رفتی واس همه هس اگ کسی مشکلی داشته باشه عربالگری دوم میفرسن ک شمارو نفرستاده پس خطری نیس

همین سونویی ک دوهفته دیگ باید بری اینم واس همه باردارا هس ک‌ وزن جنینو میبینه منم ۳شنبه باید برم