اقااا سلام. من امشب رفته بودم کفش بخرم بعد وارد یه مغازه شدم که خیلی خفن بود از بدو ورود اصن فضا یه طوری بود من خیلی جو گرفتتم یه جوری خودمو گرفته بودم انگار ملکه ایرانم😂اتو کشیده راه میرفتم مث این ملکه ها یه دستمم کیفم بود خلاصه خیلی فاز گرفته بودم برا خودم🤦♀️😂یکم چرخیدم خانمه اومد گفت میتونم کمکتون کنم گفتم خیر متشکرم هنوز چیزی ک مد نظرمه رو پیدا نکردم و یه لبخند خیلی ملیح زدم ک بره خلاصه یه کفش برداشتم بردم صندوق حساب کنم همونطوری با همون سیس مغازه هم شلوغغغغغ.... اومدم کارت رو بدم که حساب کنه چشمم افتاد ب کنار پام دیدم یه گربه دقیقا پایین کنار پام وایساده داره نگام میکنه (من ب شدت از گربه میترسم) اغااااا من تا اینو دیدم بلند گفتم یا ابلفضلللللللل بگیریدششششش 🤣مث اون صحنه توی تام جری بود چی بود که گربه هه یهو سیخ میشد هوا همه موهاش جدا میشد🤣🤣اون صحنه الان فقط تو ذهنمه🤣🤣🤣یه لحظه گربهه بدبخت کپ کرد بعد فرار کرد منم نمیدونم چجوری یا ابلفضل گویان پریدم رو میز ب اون بلندی 🤣🤣که پشمای گربه ریخته بود تو چشماش میخوندم میگه من دوساله نتونستم از این میز برم بالا لعنتی😂😂😂چند نفر از جیغ من ترسیدن داشتن از در مغازه میرفتن بیرون فک کردن حمله شده🤣🤣خلاصه دختره اومد گربشو بغل کرد گف چته خانم اروم باش مگ جن دیدی 🤦♀️😒ببین از شدت خجالت میخاستم میز دهن باز کنه منو ببلعه😂😂کفش رو حساب کردم فرارررررکردم فقط😂😂لحظه اخر نگاه سنگین شونو یادم نمیره😂😂حرف اون یارو ک گف توروخدا دوربین هارو برگردونید من لحظه بالا رفتنش از میز رو یه بار دیگ ببینم😂واسه خودم و کسایی ک اونجا بودن خیلی خنده دار بود گفتم بگم شاید لبخند کوچیکی ب لبتون اومد😁🤍🕊
شد والا😂یه بارم تو ماه عسل کنار شوهرم راه میرفتم زارت افتادم زمین شوهرم میگف یه بار دیگ بیفتی بخدا من میرم😂😂😂یکم خودتو نگه دار از خنده مگ میتونستم پاشم