2777
2789
عنوان

یه راهنمایی میخوام یه ساله زندگیم همش شده قهر دعوا مشکل

| مشاهده متن کامل بحث + 2337 بازدید | 83 پست
دقیقا میفهمم چی میگی منم خیلی شبا گریه میکنم نفسم بند میاد دیگه اما اون مثل خرس خوابیده و خرو پف میک ...

😂😭ای خدا نمیدونم بخندم یا گریه کنم واقعا همینه دقیقا زندگی منه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی قربونت برم من چی بگم اخه 

ببین خیلی خوبه ها میگیم میخندیم تازه میگ بچم بیاریم ولی تث همین بگو بخنده یهو یه جنگ بزرگ دذ میاد منم ادمیم ک زود اعصابم خورد میشه کنترلم از دیت میدم تو این سه ماه یبار با وردنه یبار لیوان کوبیدم تو سرم حالم خراب شده اصلا دیوونم میکنه ولی همون اندارم زود اروم میشم کل کل کردنش اعصابم بهم میریزه

مامان کوچولو🤰🏻
ببین دوست گلم  یه مقدار کمی خاک پاک بردار روی اون سوره ی مجادله رو بخون چهارگوشه ای خونت بریز ...

بابا جمع کنید این خرافاتو😑😑😑😑😑

مال عصر امروزید بشینید مثل انساااااان راجب مشکلاتتون حرف بزنید با خاک باغچه و شاش شتر و پشم مارمولک کاری درست نمیشه

روحتو که بشناسی قلبت نمیشکنه /تورومیشناسم ارزشت بیشتره🤌🏻

اره منم ازدواجم سنتی بود ینی میگی سنتی ها اینطوری میشن؟؟

اره اکثرا سنتی ها اینجورین چون شناختشون از هم خیلی کمه علاقه بینشون کمتره علاقه وقتی خیلی زیاد باشه تو دعوا ها یکی آب میشه یکی آتیش

وقتی دو سه سال بگذره همدیگرو میشناسید دیگه دست رو نقاط ضعف هم نمیزارید یا اگه گذاشتید علاقه و وابستگی اونقدر زیاد شده که سعی میکنید نادیده بگیرید و از خودگذشتگی کنید

ببین خیلی خوبه ها میگیم میخندیم تازه میگ بچم بیاریم ولی تث همین بگو بخنده یهو یه جنگ بزرگ دذ میاد من ...

اره دقیقا لعنت بر شیطون که یهویی همه چیو خراب میکنه ماهم خیلی خوبیم و همو دوست داریم میگیم میخندیم یهو همه چی بهم میریزه