2777
2789
عنوان

یه راهنمایی میخوام یه ساله زندگیم همش شده قهر دعوا مشکل

| مشاهده متن کامل بحث + 2337 بازدید | 83 پست
ببین دوست گلم  یه مقدار کمی خاک پاک بردار روی اون سوره ی مجادله رو بخون چهارگوشه ای خونت بریز ...

خب این قند و آب و اسپند ک تموم میشن باز دوباره بخونیم ؟؟

یارب نظر تو برنگردد
توروخدا راست میگی خواهشا دلداریم بده واقعا حالم خوب نیست

عزیزم منم تازه عروسم ولی هیچکدوم از این مشکلات رو نداریم.من قبول ندارم که زن و شوهر اولش دعوا می‌کنن بعد خوب می‌شن به نظز من کم کم فقط کنار میان و سکوت می کنن که دعوا پیش نیاد.اول عروسی که باید همه چی گل و بلبل و عشقولانه باشه.به نظرم باهم بیشتر صحبت کنید ببینید مشکل کجاست اگه به نتیجه نرسیدین با مشاور خانواده درمانگر مشاوره کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب کمتر بهش گیر بده کمترغربزن احتمالا خیلی بیکاری سرگرمی نداری زوم کردی به اون بیچاره

دانشجوام ولی دلم آروم و قرار نداره اصلا نمیدونم دست خودم نیست اصلا آرامش درونی ندارم قبل ازدواج به قدری حالم با خودمو اطرافیانم خوب بود که حد نداشت الان زندگیم شده جهنم

ببین دوست گلم  یه مقدار کمی خاک پاک بردار روی اون سوره ی مجادله رو بخون چهارگوشه ای خونت بریز ...

میشه به منم کمک کنی؟ کسی که سالها دوستش داشتم ترکم کرده دلم میخواد زودتر ازدواج کنم ۳۰ سالمه اگه راهکاری برام داری ممنون میشم بهم بگی

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

منم تازه عروسم ببین یکی دو سال اول زندگی اینجوریه مطمئن باش من خودم تجربه کردم ولی یه مدت بعد جفتتون دستتون میاد باید چی بگین چکار کنین 

من خودم عین تو بودم هفته ای دو سه بار جنگ داشتیم سر چرت ترین چیز ها وای آروم آروم کم میشه نگران نباش 

من همیشه رک م ناراحتی کنار وایسا زخمی نشی :) جسم جوان اما روح میانسال...!
بابا جمع کنید این خرافاتو😑😑😑😑😑 مال عصر امروزید بشینید مثل انساااااان راجب مشکلاتتون حرف بزنید ...

قرآن مال عصر دیروز نیست...قرآن بهترین راهه 

خدایااا عاااشقتم....مرسی ک هوامو داری!😍
کاش هر مادری اینا رو به دخترش یاد میداد 

عزیزم مادر من برا سی سال پیش زندگی می‌کرد ک همیشه زبونشون بلای جونشون بوده اگ کتکم میخوردن چیزی نمیگفتن و همیشه ی خدا هم ب ما میگن سنگ زیر باش

سنگی زیر ن اینکه لال باشی منظورشون همینه سیاست داشته باشید اخه با بلبل زبونی و هارت و پورت هیشکی زندگیش گل و بلبل نشده

یارب نظر تو برنگردد
دقیقا میفهمم چی میگی منم خیلی شبا گریه میکنم نفسم بند میاد دیگه اما اون مثل خرس خوابیده و خرو پف میک ...

یه بار خواهر شوترم به گفت مرد جماعت هر چقدر دعوا کنه تو خونه باشه میکپه بیرون سر کاری جایی باشه با رفیقاش میگ مخنده یادش میره ولی اون زن بد بخت میشینه هی فک میکنه گریه میکنه دلخوریش بیشتر میشه واقعا زن بودن سخته ببین من عاشق شوهرم از 15سالگیم ولی الان میگم کاش صبر میکردم برا منی ک 18سالمه الان وقت ازدواج نبود کاش تا 22اینا صبر میکردم 16یالگی عقد کردم زود خودم قاطی این بحث ها کردم کاس بچگیم میکردم واقعا تنها هواستم که باهاش امیم اینه که مادر شم با بچم سر گرم شم صبح تا شب تو خونه پوسیدم

مامان کوچولو🤰🏻
الهی که خدا خیرت بده عزیز دلم قول قول انجامش میدم بدون شک حتما🤗😭😭

عزیزم هر روز سوره مزمل و طلاق رو بخون

خیییلی روی بهتر شدن رابطه زن و شوهر موثره

محبت رو هم بینتون زیاد میکنه

تجربه شده،علاوه بر اون رزق و روزیتونم زیاد میشه

من نزدیک یکساله هرروز میخونم(گوش شیطون کر)

ما هم مثل شما بودیم،من به نیت رزق میخوندم،بعد از مدتی دیدم خداروشکر رابطه مون بهتر شده

دیگه دو دستی چسبیدم این سوره هارو..بخون و انشالله نتیجه خوب میگیری و منو دعا میکنی💓

اره دقیقا لعنت بر شیطون که یهویی همه چیو خراب میکنه ماهم خیلی خوبیم و همو دوست داریم میگیم میخندیم ی ...

عزیزم زندگی همینه همیشه خنده نیس گریش بیشتره

همیشه خوشی نیس ناخوشیش بیشتره

بقول مادرم زندگی مث تنوره گاهی داغ و گاهی سرد 

یارب نظر تو برنگردد
دانشجوام ولی دلم آروم و قرار نداره اصلا نمیدونم دست خودم نیست اصلا آرامش درونی ندارم قبل ازدواج به ق ...

ببخشیدمشکل عصبی نداری؟منظورم اینه که زودعصبی میشی؟همش حرفاودعواهای قبلتونودوباره مرورمیکنی بعدشروع میکنی باهاش دعوا؟

بابا جمع کنید این خرافاتو😑😑😑😑😑 مال عصر امروزید بشینید مثل انساااااان راجب مشکلاتتون حرف بزنید ...

دوست عزیز منم اعتقاد نداشتم، میگفتم یعنی چی سوره مزمل بخون به شیرینی و بخورید، اما معجزه ها دیدم، اعتقاد دارم شدید، قران دوای درد بشر امروزه 🌺

چه خوش است راز گفتن به حریف نکته سنجی،      که سخن نگفته باشی به سخن رسیده باشی