2777
2789
عنوان

خواستگار ناقص العلقم رو یادتونه؟ 🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 39 پست

😂😂😂

میخندم چون تجربه کردم 

منم رد تماس و پیام زده بودم 

بعد از پنج سال جواب دادم که چیه چی میگی

گفت هزینه گل و شیرینی رو میخام 

حالا یه گل مصنوعی کوچیک توی گلدون بود با یک کیلو شیرینی لطیفه 

فوری شماره کارت فرستاد که ۲۵۰تومن بزن 

حالا مردک کم عقل ۳۵ سالشه هم 😐😐😐 جدی ینی خوب گفتمم😔😂

اره بابا حرف دل مارو زدی  اخرشم ک سین نزدی تیر اخرو زدی 

ک ینی در حدی نبودی حتی جوابتو بدم دیگ

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداشمارا بیییششتتتررر شفا دهد😂😂😂😂  خداروشکر کامل متوجه شدم ناقص‌العقل یعنی چی😐😐😂

نه به توهیناش 

نه به ارزوی سلامت و تندرستیش

حسرررت میخورم که نگفتم خدا از شر هرچی ناقص العقله نجاتم بدههه

تو خنکی اونور بالشتی، چایی بعدکاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بوی کتابای نویی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی ، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی. تو بوی رنگی؛ تو بوی چوبی؛ تو بوی کتابی؛ تو ترکیب قشنگ خاک و بارونی؛ تو مثل ته دیگ ماکارونی؛ ترکیب خفن نون و پنیر خامه ای و سبزی؛ تو مثل یه آسمون آبی با ابرای تیکه تیکه شده ای؛ تو به اندازه نوازش انگشت رو کلیدای پیانو قشنگی؛ تو مثل یه مسافرت با رفیقایی؛ به اندازه اهنگ مورد علاقم بهم ارامش می‌دی؛ تو مثل هر چی حس خوبه تو زندگی منی، تو همه قشنگی های زندگی واسه منی(لامخاطب)   خلاصه که کاربری غروب سیزده بدرتونم،قبل ترها به دلایل نامشخص تعلیق شدم و به نشانه قهر یک سالی نیومدم سایت  خواستگار ناقص العقلم پادرمیونی کرد و این شد که دوباره عضو شدم  
😂😂😂 میخندم چون تجربه کردم  منم رد تماس و پیام زده بودم  بعد از پنج سال جواب دادم که ...

نگو ک زدی! 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

😂😂😂 میخندم چون تجربه کردم  منم رد تماس و پیام زده بودم  بعد از پنج سال جواب دادم که ...

واقعا یاعلی منم ی دوست پسر داشتم از دوبی برام دوربین اورده بود چندسال پیش وقتی کات کردم پیام داد اگه دوربین رو میخوای بگو یعنی پولشو بده روانی هستن بابا 

خدایااااا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂😂😂

اون دیگه چ گدایی بوده

تو خنکی اونور بالشتی، چایی بعدکاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بوی کتابای نویی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی ، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی. تو بوی رنگی؛ تو بوی چوبی؛ تو بوی کتابی؛ تو ترکیب قشنگ خاک و بارونی؛ تو مثل ته دیگ ماکارونی؛ ترکیب خفن نون و پنیر خامه ای و سبزی؛ تو مثل یه آسمون آبی با ابرای تیکه تیکه شده ای؛ تو به اندازه نوازش انگشت رو کلیدای پیانو قشنگی؛ تو مثل یه مسافرت با رفیقایی؛ به اندازه اهنگ مورد علاقم بهم ارامش می‌دی؛ تو مثل هر چی حس خوبه تو زندگی منی، تو همه قشنگی های زندگی واسه منی(لامخاطب)   خلاصه که کاربری غروب سیزده بدرتونم،قبل ترها به دلایل نامشخص تعلیق شدم و به نشانه قهر یک سالی نیومدم سایت  خواستگار ناقص العقلم پادرمیونی کرد و این شد که دوباره عضو شدم  
اره بابا حرف دل مارو زدی  اخرشم ک سین نزدی تیر اخرو زدی  ک ینی در حدی نبودی حتی جوابتو بد ...

این الان دیگه با خودش میگه اسم پلیس امنیتی اوردم ترسیده جواب نداده،  در این حددد ضریب هوشیش پایینه