2777
2789
عنوان

فوبیای حموم تو پریودی گرفتم😢

446 بازدید | 31 پست

حقیقتا از ریختن خون میترسم فقط نه کیست نه چیزی 

میریزههه؟

دانش‌آموز‌سال‌سوم‌پزشکی🤭؛          خانم دکتر آینده نی نی سایت😅!               برای موفقیتم موافقی یه صلوات بفرستی؟🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والا نمیریزه چند سالته؟یعنی عادت میشی‌ نمیری حموم؟ 

18

من دوسال پیش شدم که کلی اینور اونور داشت فقط دوبار پریود شدم

دانش‌آموز‌سال‌سوم‌پزشکی🤭؛          خانم دکتر آینده نی نی سایت😅!               برای موفقیتم موافقی یه صلوات بفرستی؟🥲
خون نمی‌ریزه مگه اینکه روزای اولت باشه که اونم فکر نکنم بتونی سرپا وایستی

دوم روزه

تنبلی تخمدان میاره کجاش خوبه؟🙄

نه عزیزم خود دکتر گفت برین هیچ مشکلی نداره و به بهداشتتون برسین  اون شنا که میگن نرین بده 

دنیا پراز آدمای خوبه اگر نمیتونی یکیشونو پیدا کنی خودت یکی از اونا باش😍 کاربر قدیمی هستم تعلیق شدم....
واقعا چه جوری بعضی ها تو پریودی حمام نمیرن  خوب بو نمیدین ؟؟  همین جوری کسی چهار پنج روز ...

دقیقا😐😐😐

دنیا پراز آدمای خوبه اگر نمیتونی یکیشونو پیدا کنی خودت یکی از اونا باش😍 کاربر قدیمی هستم تعلیق شدم....
18 من دوسال پیش شدم که کلی اینور اونور داشت فقط دوبار پریود شدم

من هر روز دوش میگیرم در هر حالتی باشم مشکلی پیش نمیاد اتفاقا به نظافت مخصوصا دوران عادت اهمیت ندی مشکل سازه