2777
2789
عنوان

کارنامه کلاس اولی😍😍

494 بازدید | 22 پست

خانمایی که بچه هاتون کلاس اولی هستن کارنامه هاشون رو آوردین؟

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خوبید.بی زحمت پیامم دیدین فقط خواهشن ج میدین,درمورد غده لنفاوی سوال داشتم.دخترم داره

سلام خانمی غده لنفاوی چیزمهمی نیست خودش برطرف میشه نگران نباش

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
سلام خانمی غده لنفاوی چیزمهمی نیست خودش برطرف میشه نگران نباش

گلم دخترم تاسرمامیخوره شکم دردمیشه مطمعنم همین غددلنفاویشه،شمادخترتون همش سونومیبردین؟من اخرین بارپارسال بردم

خدایاهمه مریضا شفابده💚
گلم دخترم تاسرمامیخوره شکم دردمیشه مطمعنم همین غددلنفاویشه،شمادخترتون همش سونومیبردین؟من اخرین بارپا ...

نه خانمی فقط یه بار ازش سونو گرفتیم که اونم دکترش گفت لازم نیست سونو غده لنفاوی رو اکثریت بچه ها دارن بزرگ بشن خودش برطرف میشه.

نه خانمی فقط یه بار ازش سونو گرفتیم که اونم دکترش گفت لازم نیست سونو غده لنفاوی رو اکثریت بچه ها دار ...

ابجی دخترم ی گلودردبشه تادوماه حداقل شکم دردداره الان دوساله ،ازسه سالگیش،دخترشماهمینجوربود؟بخداپیرشدم انقده ناراحتی کردم😭

خدایاهمه مریضا شفابده💚
ابجی دخترم ی گلودردبشه تادوماه حداقل شکم دردداره الان دوساله ،ازسه سالگیش،دخترشماهمینجوربود؟بخداپیرش ...

آره گلم تاپنج سالگی خوب میشن نگران نباش

دخترم الان پنج سالشه هنوزم هس😥مرسی عزیزم انشالله.

توکلت به خدا باشه کم کم خوب میشه نگران نباش❤️

❤️❤️

ابجی دخترتون بعدغذامیگف شکمم؟دخترم تایه اب یاغذامیخوره میگه شکمم.من میترسم بخدا😭

دخترتون بعداینکه شکم دردسراغش میومدتاکی خوب میشد‌مثلاچقدطول میکشید؟یک الی دوماه؟ببخشیدمزاحمتون میشم❤️💔

خدایاهمه مریضا شفابده💚
ابجی دخترتون بعدغذامیگف شکمم؟دخترم تایه اب یاغذامیخوره میگه شکمم.من میترسم بخدا😭 دخترتون بعداینکه ...

بله الانم بعدغذا میگه شکمم درد میکنه کلا این مدلیه تا یه لقمه میخوره میگه شکمم درد میکنه نگران نباش از این سن به بعد کم کم خوب میشن .

بله الانم بعدغذا میگه شکمم درد میکنه کلا این مدلیه تا یه لقمه میخوره میگه شکمم درد میکنه نگران نباش ...

من خیلی ناراحتم .نمیدونم چیکارکنم بیخیال باشم وقتی میگع شکمم دردمیکنه من میترسم .شوهرم من دعوامیکنه .ازاینورم فکرم هزارراه میره میگم نکنه خدای نکرذه مشکل دیگه باشه دکترنمیفهمه😭

خدایاهمه مریضا شفابده💚