2777
2789
عنوان

دلم گرفته بیاین بحرفیم😞

581 بازدید | 45 پست

دلم خیلی گرفته و دارم دق میکنم 

من چندسال نامزد بودمو و یکسال عقد و الان یکساله ک عروسی کردم ۲۲سالمه ولی خیلی پیر تراز سنمم دلم واقعا از شوهرمو خانوادش خونه یکساله ک پیش خوانواده شوهر زندگی میکنیم و به معنای واقعی شدم کلفت مامانش و برادرش میشورم میپزم و شوهرم با دوست دخترش خوشه و نه خرجی بهم میده ن چیزی😞نمیتونمم طلاق بگیرم عقد ک بودیم تهدیدم کردو بزور ازم امضا گرفت و ومهریه‌مو بخشید به هیچکسن نتونستم بگم چون میدونم خوانوادمم دیگ تردم میکنن😞😞دلم خیلی گرفته تنها ارزوم این بود ک مستقل بشیم بریم یه خونه خرابه گرفت و درستش کردیم و مامانش هروقت اجازش بده بگه برین اقا میگه باشه و امشبم دعوامون شد و بغض داره خفم میکنه

امشب شوهرم زد توی گوشم... 😭

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم تازمانی که توی دفترخانه امضا ندی اون امضا هیچ ارزشی نداره.شما که تعهد قانونی بهش ندادی .همچین حقی ندارن و نمیتونه مهریه تو نده.و حتی میتونی ی روزی بگی با زور و تهدید وادارم کرده تازه جرم هم واسش محسوب میشه

چرا گریه میکنی تو هم بزن تو سرش یکی

نمیتونم میزنه داغونم میکنه.... خیلی وحشیه... درخاست رابطه جنسی کرد من موافقت نکردم زد توی گوشم

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…
خودت هنرمندی ماشالا، پشتوانه تو هنرته، شده برو تو یه مژون یا تولیدی کارکن

کاش بشه راحت شم از دست همشون😞 همش به حرف مامانشه حتی بگه منو بکشه میکشه بگه منو طلاق بده میده😞کاش منم یکم براش مهم بودم

واقعا؟چون هم ازم امضا گرفت هم اثر انگشت

بگیره.نه شاهدی داشتی نه دفتر خونه رفتی .ساده نباش عزیزم .اون برگه هیچ ارزشی ندارد.وقتی بگی با ضرب و شتم و کتک ازم امضا گرفته هیچ کاری ازش برنمیاد و کارش پیش نمیره.فقط الکی سرت مسلط شده.