2777
2789
عنوان

دلم گرفته بیاین بحرفیم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 45 پست
نمیتونم میزنه داغونم میکنه.... خیلی وحشیه... درخاست رابطه جنسی کرد من موافقت نکردم زد توی گوشم

عزیزم  چرا ازت رابطه میخواد قبول نمیکنی مردا رو باید یه جوری خرشون کرد همچین کاری نکن  خودتم بعضی موقعها درخواست بده  باسیاست و خودشیرینی پیش برو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا با تین همه مشکلت چرا میخوای باردار شی لطفا نشو  چون بعدا میگی کاش بچه نداشت و میتونستم جد ...

چون فک میکردم شوهرم ادمه ولی دیگ خستم کرده و از همه چی خسته شدم و الان دیگ واقعا بچه نمیخوام🥺خیلی خسته شدم خیلیی

چون فک میکردم شوهرم ادمه ولی دیگ خستم کرده و از همه چی خسته شدم و الان دیگ واقعا بچه نمیخوام🥺خیلی خ ...

یعنی تو سه روز فهمیدی ادم نیس؟

برات بهترینا رو ارزو میکنم به عنوان یه خواهر که ازت بزرگتره و تجربه داره ازت خواهش میکنم بچه دار نشو حداقل تا سه سال دیگه

یعنی تو سه روز فهمیدی ادم نیس؟ برات بهترینا رو ارزو میکنم به عنوان یه خواهر که ازت بزرگتره و تجربه ...

میدونستم ولی همیشه با حرفاش خرم میکرد نمیدونم چیکارکنم ک خلاص شم چطوری 

عزیزم  چرا ازت رابطه میخواد قبول نمیکنی مردا رو باید یه جوری خرشون کرد همچین کاری نکن  خود ...

ممنون عزیزم درست میگی اما اونم باید منو درک کنه من که وسیله رفع نیاز جنسی نبستم... خجالت میکشم خودم پیشنهاد بدم.... بعدم الان که قهر کردم ازش... منو غقط برای رابطه میخاد... دیگه چجری خودمو شیرین کنم 

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…