2777
2789
عنوان

بیایین نظر بدید لطفا برای خواستگار

237 بازدید | 14 پست

سلام به همه 

من یک خواستگار برام اومده که باهام اختلاف سن کمی داره یعنی ۲ سال 

بعد پدرشون فوت کرده

از نظر سطح اقتصادی هم پایین تر از من هستن 

شما بودین چیکار میکردید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پول بدست میاد ملاک تو چیه اگه مادیه بدردت نمیخوره.

اخلاق مهمه تیپ مهمه وفاداری و حروم حلال حالیش باشه کاری باشه وووو

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

درچه حدی هستش وضعیت مالیش مثلا؟؟اگر رومتوسط روبه بالاعه دراینده توشرایط سختی قرارنمیگیری باسطع خودت مقایسش نکن...دردرجه اولم شخصیت واخلاقووو درنظررربگیر بعدش معتادی بعدشش سطح اجتماعی بنظرم اگرم خیلی مشکل داری مشاوره پیش ازازازدواج برین تست میدین دیگه معلوم میشه به هم میخورید یانه

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰

اگه انسان خوبیه قبول کن 

پول و پیشرفت مالی بعدا هم میاد

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

۲سال به نظرم زیادی کمه حداقل ۵سال خوبه البته من نظرخودم ومیگم ..من ۱۷ساله ازدواج کردم تو۱۶سالگی اگربه عقب برگردم باکسی ازدواج میکنم ازخودم ۱۰سال بزرگترباشع

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
۲سال به نظرم زیادی کمه حداقل ۵سال خوبه البته من نظرخودم ومیگم ..من ۱۷ساله ازدواج کردم تو۱۶سالگی اگرب ...

و من با کسی ازدواج میکنم که فاصلمون در حد یکی دو سال باشه 

۸ سال با شوهرم فاصله سنیمونه

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

کلااا من نظرم اینه دخترباید ۲۵سال باشه پسر۳۲..۳سن خوبی واسه ازدواج هست زودتراشتباهه

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊