2777
2789

همین امروز پاک‌شدم هنو اقدام نکردیم این ماه بنابراین هیج علائمی ندارم فعلا

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۲ روز چرخمه منتظر علایم تخمک گذاری🥺🥺 از چند روز قبل علایم تخمک گذاری میاد؟

علائم تخمک گذاری رو از الان باید داشته باشی و معمولا روز ۱۴ به اوج میرسه 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏

بچه ها تو اقدام برم میکرو ابرو و ترمیم اشکال داره؟

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
بله فکنم 😅

من ک کلا جلوگیری نداشتم ولی میترسم از بچه

اوایل خیلی دوس داشتم دوماه بعد ازدواجم بود انقد ذوق شوق داشتم ک متوجه شدم پلی کیستم 

ولی خدایی میترسم الان

فک کن یکی هی بیدارت کنه

هی گریه کنه

هی بخوای بالا سرش باشی

چجوری واقعا بقیه باهاش کنار میان؟خیلی دوس دارم بفهمم بلکه برام هضم بشه قضیه😢😢😢

با اینکه خیلی خوشحال میشم واسه مامانا و عاشق نی نی هستم

ولی نمیدونم بچه برا چیه واقعا

بی تربیت شه فوشش میرسه ب من😂

گریه ها و سختیاش میرسه به من

تهشم خو ازدواج میکنه میره قربونش برم

ب همه ی اینا ک فک میکنم دیگه قید بچه رو میزنم مگه اینکه خدا بخواد دیگه و هروقت بده شکر میکنم

ولی فعلاااا واقعا درک نمیکنم چرا باید بچه دار شم😂 

همش عشق و حاله میخوریم میخوابیم میگردیم خرید میکنیم پیاده روی و ورزش و همه چی سرجاشه چرا خرابش کنم اخه چراا😂

با اینکه خیلی خوشحال میشم واسه مامانا و عاشق نی نی هستم ولی نمیدونم بچه برا چیه واقعا بی تربیت شه ...

استدلالت رو دوس داشتم 😅😅👌👌 منم نظرم همین بود ۵ سال بعد از عروسیم بچه دار شدم 

و دیگه نمیخواستم میگفتم همین یکی کافیه و بچه واسه آدم چیکار میکنه و همین حرفا دیگه 

ولی الان که دخترم ۵ سال و نیمشه خیلی تنهاس و احساس میکنم بچه باید دو تا باشه 

خودم ۳۳ سالمه و دارم اقدام میکنم یکی دیگه ات شاالله بیارم که کلا دیگه پروندشو ببندم 

چون میترسم تک فرزند بمونه وطبق گفته ی اطرافیان چند سال دیگه پشیمون شم و کار از کار گذشته باشه 

در ضمن خودمم تک دخترم و یه داداش دارم فقط 

استدلالت رو دوس داشتم 😅😅👌👌 منم نظرم همین بود ۵ سال بعد از عروسیم بچه دار شدم  و دیگه نمیخو ...

اره درسته حرفت

واقعا خانوما خیلی از خودگذشته هستن:)

امیدوارم هرچی خیره پیش بیاد

یهو دیدی سه قلو شد و خانواده تون بزرررگ شد😁😍

اره درسته حرفت واقعا خانوما خیلی از خودگذشته هستن:) امیدوارم هرچی خیره پیش بیاد یهو دیدی سه قلو ش ...

وای نه خدانکنه همون یکی کافیه 

😅😅😅