2777
2789
عنوان

کسی تجربه پارگی دیسک کمر داشته که بدون عمل خوب شده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 38101 بازدید | 103 پست
ام آر آی دادی  حتما فوق تخصص برو نکنه خدایی نکرده نخاعت درگیر کنه

آره دوبار ام آر  ای دادم دکتر گفت شرایطت بهتر شده ولی  این بی حسی نمیدونم براچی نمیره 

تنگی کانالم دارم 

کدوم مهرت بود شما؟میتونی عکس ام آر آیتو بفرستی ؟🙏

خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دوبار ام آر  ای دادم دکتر گفت شرایطت بهتر شده ولی  این بی حسی نمیدونم براچی نمیره  ...

احتمال از اونه 

رو سی دیه عزیز 

مهره های ۴ و پنجم بیرون زدگی خفیف و کم آبی دیسک دارم 

سلام به همگی.من استارتر هستم خداروشکر درمان شدم.روش درمان میخوام اعلام کنم.خیلی خیلی هزینه های علکی ...

سلام دوستم 

خداروشکر که بهتر شدین خیلی خوشحالم چون به ما هم امید میده واسه بهبود

ی سوال داشتم اینکه شما دردهاتون از بین رفت یا اینکه ام ار ای جدید انجام دادید و مشخص شد که دیسک ها ترمیم شدن؟

عزیزم شما کدوم شهر هستید؟

اون جایی که پودر جوش دیسک رو گرفتید همشهری من هستن رفتم پیششون گفتن واسه دیسک کمر ی پک داریم به قیمت ۲ تومن حدودا

گفتم دوره درمان چقدره گفت ۲۰ الی ۲۱ روز

مردد شدم که بگیرم اخه منم سودا هستم و ایشون گفتم با همین پک سودات درمان میشه

حالا شما واقعا خوب شدین یا دردهاتون کم شده

اخه ام ار ای جدید نشون میده که واقعا ترمیم شدید یا نه

در مورد کورتون اخه پوکی استخوان میاره من هفته اول ۴ واحد ی دکتری واسم تزریق کرد ولی دیگه ادامه ندادم چون از طرف همه منع شدم

حتی دکترها

حالا من میگم ممکنه به خاطر کورتون ها دردهاتون کم شده

ممکنه؟

سلام نظر شما چیه دوستان؟

دیسک را زمانی میتونیم بگیم خوب شده که ام آر آی همه ی دیسک‌ها را نرمال نشون بده اینکه با دارو علائم کمتر بشه باز با قطع دارو دوباره برمیگرده 

البته بستگی به نوع بیرون زدگی هم داره بعصی از دیسک‌ها خود بدن دیسک را ترمیم میکنه و طرف خوب میشه بدون هیچ دارو و درمان خاصی   به چشم دیدم 

دیسک را زمانی میتونیم بگیم خوب شده که ام آر آی همه ی دیسک‌ها را نرمال نشون بده اینکه با دارو ع ...

ممنون از اینکه وقت گذاشتید جواب دادید

واقعا ترمیم شد؟ از نزدیکان بوده ام ار ای جدید داده؟

من تو ی برزخی گیر کردم نمیدونم چیکار کنم قصد بارداری داشتم که نشد روز دوم پریودی یهو کمرم قفل شد دکتر و ام ارای مشخص شد بالجینگ ۴ و ۵ دارم و ۵ و اس ۱ مقداری دچار فتق شده

خیلی تحقیق کردم خیلی زیاد

اکثرا فقط میگن تنها درمانش نرمش هست این دو لینک رو میتونید ببینید

منم الان همین نرمش ها رو انجام میدم

مردد موندم واسه بارداری که فعلا دست نگه دارم چیکار کنم؟

سلام به همگی.من استارتر هستم خداروشکر درمان شدم.روش درمان میخوام اعلام کنم.خیلی خیلی هزینه های علکی ...

عزیزم بعد از اصلاح مزاجشما۱ مرحله تزرریق کورتون انجام دادید یا چند مرحله؟ اگه چند مرحله هر کدوم به چه فاصله ای بود؟

ممنون از اینکه وقت گذاشتید جواب دادید واقعا ترمیم شد؟ از نزدیکان بوده ام ار ای جدید داده؟ من تو ی ...

عزمزمه من دو ساله که تو جهنمم سر این دیسک لعنتی برا من پاره شده بی حسی دارم درد ندارم همه ی کارهامم میتونم انجام بدم فقط معذرت میخوام ادرارم کامل تخلیه نمیشه یه دکتر میگه از دیسکه  و باید عمل کنی یکی میگه نیست عمل نمیخواد بخدا آرزوی مرگمو میکنم خسته شدم از این بلاتکلیفی و دو راهی که گیر افتادم توش 😭😭😭😭

بله گلم کامل خوب شدن  و مشکلی ندارن  خدا را شکر 

شما هم خیلی مواظب باش بارداری و زایمان فشار زیادی میاره به دیسک خدایی نکرده دیسکت پاره نشه با چند تا دکتر مشورت کن 

الان چ علائمی دارید تو پاتون؟

لینک باز نمیشه گلم