2777
2789
عنوان

کسی تجربه پارگی دیسک کمر داشته که بدون عمل خوب شده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 38100 بازدید | 103 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزمزمه من دو ساله که تو جهنمم سر این دیسک لعنتی برا من پاره شده بی حسی دارم درد ندارم همه ی کارهامم ...

باورتون میشه دقیقا نمیدونم چی شده

دکتر اول گفت بالجینگ مهره ۴ و ۵ 

دکتر دوم گفت بالجینگ متوسط رو به شدیده

دکتر سوم گفت مهره ۵ و اس ۱ فتق شده پروتروژن ولش کن اگه این عکس ماله من بود اصلا نگاش نمیکردم فقط ی سری ورزش ها داد گفت صبح و شب انجام بده

میدونید منم درد ندارم حالت بی حسی و سوزن سوزن شدن دارم گاها تو قسمت گودی کمر و بیشتر در پا بخصوص پای راست

و حالت اینکه چندشم میشه دستم با مهره های کمرم برخورد کنه

درک میکنم چی میگید ادرار من تخلیه  میشه ولی خیلی کنترل ندارم روش

باید سریع خودم رو به دستشویی برسونم

واسه شما چه فتقی هست؟

توالت فرنگی اگه استفاده میکنید باید زیر پاتون چهارپایه بزارین یا به سمت شکم متمایل بشید که ادرار خالی بشه خدای نکرده مشکل مثانه پیش نیاد

آهااا این نرمش های آیای مولایی را من از پارسال هر روز انجام میدم 

بنظرتون واستون تاثیر داشت؟

من باهاشون تماس گرفتم کاملا مطمءن گفتن ناامید نشو جواب میگیری و ی سری توصیه  غذایی که چی بخور چی نخور

من با تحقیق های دیگه و پست خانم الهه مطمءنم که رژیم غذایی تاثر زیادی در ترمیم داره که میخوام طب سنتی برم

چون اقای مولایی هم مشخص بود اصلاح غذایی داشتن

اون جایی که پودر جوش دیسک رو گرفتید همشهری من هستن رفتم پیششون گفتن واسه دیسک کمر ی پک داریم به قیمت ...

دکتر  دومی ک چند ماه پیش رفتم برام کورتون نوضت ک داخل کمرم تزریق کنه اما من درد نداشتم رفته بودم ک درمان بگه برای انحرافی ک تو کمرم ایجاد شده بود 

و از اینکه کورتون اون هم داخل کمرم تزریق کنه خیلی ترسیدم و زدم بیرون با اینکه داروهاروهم گرفته بودم 

شما وضعیتتون چطوره

دکتر  دومی ک چند ماه پیش رفتم برام کورتون نوضت ک داخل کمرم تزریق کنه اما من درد نداشتم رفته بود ...

من اولین دکتری که رفتم ی سری دارو نوشت بعد منشی گفت برو اتاق تزریقات من اصلا هیچی نمیدونستم بهخیالم عضلانیه

ولی ۴ تا دپومدرول روبا ۲ تا سرنگ بزرگ تردیق کرد به گودی کمرم

گفت رو ۲ هفته دیگه بیا گفتم فیزیو نمیخوام گفت اون برا ۲ هفته سوم هست

میدونیم دکترش خیلی تجاری طور بود همه چی رو میگفت خودت نقدی بده حتی داروخونه گفت فلانجا برو

کاراش رو سیستمی انجام نمیداد

بیمار رو به زحمت میندازه که خودش به پول برسه و اذیت نشه

اصلا حس خوب نداشتم

دخترخالم پزشک عمومیه وقتی واسش گفتم کلی دعوام کرد گفت اولا تو اصلا لازم نداشتی(نمیدونم شاید چون فک میکرد بالجینگ هستم فقط) دوما اینکارو باید جراح مغزو اعصاب باید مانیتور انجام میداد نه ارتوپد همینطور تو هوا

واسه همین دیگه نرفتم پیشش و ادامه ندادم

الانم تنها کاری که میکنم ورزش اقای مولایی رو انجام میدم مسکن هم نمیخورم که عادت نکنم

باورتون میشه دقیقا نمیدونم چی شده دکتر اول گفت بالجینگ مهره ۴ و ۵  دکتر دوم گفت بالجینگ متوسط ...

آره دقیقا منم یه دکتر گفت اصلا خوب شدی نیاز به چکاپ مجدد هم نداری ولی باز د‌تر بعدی گفت صد در صد عمل 

شما بی حسی تون در چه حده؟ لنگش و ناتوانی هم دارید تو پاتون؟ من احساس میکنم پوست پام بی حسه وقتی فشار میدم یا نیشگون میگیرم متوجه میشم وقتی دستمو میکشم رو پام یه حالت چندشی بهم دست میده حساس به لمس شده پام  فقط پای چپم هستش 

ام آر آی پارسال ۴و۵ بود و l5s1 

ام آر آی امسال دیسک ۴و۵ خوب شدهدتقریبا ولی ال۵ اس ۱ هنوز به عصب فشار میاره 

خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤
بنظرتون واستون تاثیر داشت؟ من باهاشون تماس گرفتم کاملا مطمءن گفتن ناامید نشو جواب میگیری و ی سری تو ...

آره خوبه مخصوصا اینکه بعد از انجامش یه حس سبکی تو پام دارم 

چی گفتن عزیزم واسه رژیم غذایی میشه بگی ؟

بعد اینکه شما این مشکل ادراریت را هم به دکتر مغز و اعصاب گفتی؟

خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤
سلام  پاهاتون بی حس نشه یا بشه؟

اگه داری حس نشه یعنی نخاع در گیر نشده و مشکل خاصی پیش نمیاد ولی اگه بی حس بشه نخاع درگیر شده و جراحی لازمه که نخاع آزاد بشه

کاربر آقا
آره خوبه مخصوصا اینکه بعد از انجامش یه حس سبکی تو پام دارم  چی گفتن عزیزم واسه رژیم غذایی م ...

گفت که خیار خربزه هندونه اصلا نخور

برنج یا سبزی پلو باشه یا نخودپلو و یا کشمش پلو سفید ساده نباشه تخم مرغ ابپزش از نیرو سرخ کرده بهتره

گفت اگه بتونی روغن دمبه یا زرد گاوی جایگزین کارخونه ای کن

و ...

کلیت حرفاس اینه که غذاهای طبع سرد منع بشه

واسه همین من میگم همه چی برمیگرده به همون جمله قدیمی که میگه 

غذای شما دوای شماست دوای شما غذای شماست

واقعیتش قراره همین هفته برم طب سنتی اصلاح مزاج انجام بدم قطعا تاثیر زیادی در دردها داره و همونطور که خانم الهه گفتن تا زمانیکه بدن خشک باشه دیسک نمیتونه خودش رو ترمیم کنه و از طرفی میگن دیسک مثل ی چوبه اگه مرطوب بشه باد میکنه میشه التهاب و درنهایت درد

پس ما باید سردی بدنمون رو درست کنیم

در مورد ادرار سوال نکردم ولی تو همون کلیپ اقای مولایی گفت کنترل نداشتن ادرار علتش از سردی بدنه مشکلی که من دارم

الان سه روزه درد کمر یادم رفت زانو درد کلافه ام کرده نمیدونم به خاطر رعایت هایی که میکنم فشار به زانو اومده یاعلت دیگه داره

اگه داری حس نشه یعنی نخاع در گیر نشده و مشکل خاصی پیش نمیاد ولی اگه بی حس بشه نخاع درگیر شده و جراحی ...

من بی حسی دارم ولی دکتر گفت تنگی کانال نداری

من اصلا بی حسی نداشتم فک میکنم از وقتی کورتون تزریق کردم اینطور شدم