سلام به همگی.من استارتر هستم خداروشکر درمان شدم.روش درمان میخوام اعلام کنم.خیلی خیلی هزینه های علکی ...
ایشالله همیشه سلامت باشی عزیزم دکتر برا تزریق تهران رفتی .خداروشکر بهتر شدی خیلی درد بدی هست
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید
اتفاقا همسر من عمل کرد خداروشکر الان عالیه از شر اون درد عذاب اور خلاص شد به فعالیت عادی برگشت ورزشش ...
داداش من عمل کرده ولی چند سال من متوجه میشم ستون فقرات میگیره کج میشه .یعنی کلن یه آدم مصنوعی هست
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
داداش من عمل کرده ولی چند سال من متوجه میشم ستون فقرات میگیره کج میشه .یعنی کلن یه آدم مصنوعی هست&nb ...
اره خیلی به استراحت و تغذیه بعدش بستگی داره همسر منم ی کم انحنا داشت چون توی اون پوزیشن دردش کمتر بود عادت کرده بود.فیزیوتراپی رفت حرکات اصلاحی و تذکر مداوم.من باعث شد درست بشه.قبل عمل اصلا نمیتونست از جاش بلند شه ی شب روی زمین خوابیدیم فرداش چهل دقیقه طول کشید تا بتونه سرپا وایسه افتاده بود رو زمین نمیتونست از جاش پاشه😢
استارتر جون تخصص دکترت چی بود؟ نامزد منم یک ماهه درد شدید زمینگیرش کرده. میشه بگی دنبال چه دکتری باید بگردم؟ چون متخصص که داروی گیاهی و این چیزا معرفی نمیکنه، فقط میگن عمل
سلام عزیزم میشه شماره و آدرس طب سنتی رو بگی بابام دیسکش پاره شده 😭
شمارش میدم ولی الآن تو این مرحله دارو سفارش نده پولتو دور میریزی .اول پیش طب سنتی شهرتون اصلاح مزاج بعد پیش متخصص تزریق کورتون بعد دارو این طب سنتی که شمارشو میدم
09166122899
داروهایی که گرفتم ۲تومن شد
الان استفاده کنه فقط دردش زیاد کرده.باشه تا مرحله آخر