2777
2789
عنوان

کسی تجربه پارگی دیسک کمر داشته که بدون عمل خوب شده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 38099 بازدید | 103 پست
مرسی عزیزم 🙏

خواهش میکنم

ی سوال داشتم شما هم مثل من مهره ۴ و ۵ و اس۱ درگیر هست

شما هم گاهی مهره های بالایی اونایی  که بالا و پایین تر از بند سوتین هستن

اونا هم گاهی تیر میکشن و حالت چندش بهتون دست میده که بهشون دست بزنید یا درد تو گودی کمر متمرکز هست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم ی سوال داشتم شما هم مثل من مهره ۴ و ۵ و اس۱ درگیر هست شما هم گاهی مهره های بالایی اونا ...

آره عزیز منم ۴و ۵ و ال۵ و اس ۱ مشکل داره 

من تو کمرم هیچ دردی ندارم ولی همون اوایل کمرم به شدت قفل میکرد که الان چند وقتی هست خدارا شکر دیگه قفل نمیکنه 

نه اون مهره های بالا مشکلی ندارم بی حسی هم فقط تو پاهام هستش 

شما اگر مهره های بالاتر هم خدایی نکرده مشکلی داشته باشه تو ام آر آی نشون میده 

خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤
پارگی دیسک فقططط جراحی میخواد همسرم ۴بار عمل شد متاسفانه ...با فیزیوتراپی و کایروپراکتیک و طب سنتی ه ...

سلام عزیزم میشه بپرسم چرا 4بار؟

خدایا داده ونداده هایت راشکر ⁦🙏🏻که داده هایت نعمت ونداده هایت حکمت هست
اون جایی که پودر جوش دیسک رو گرفتید همشهری من هستن رفتم پیششون گفتن واسه دیسک کمر ی پک داریم به قیمت ...

عوارض کورتون وحشتناکه.با ۱مرحله متوجه نمیشی.مرحله دوم تزریق کنی میفهمی. ولی بازم پشیمون نیستم از این کار چون درد کمرم وحشتناک بود ۱سال تمام زجر کشیدم و مسکن مصرف کردم.اوایل مشکلم یه پک ایشون استفاده کردم فایده نداشت.چون مزاجم خشک بود. اصلاح مزاج کار سختی نیست اول انجام بده.بعد کورتون بعد پک ایشون مصرف کن انشاا.. خوب میشی.من ۸۰ درصد خوب شدم.الان اگه یروز فشار کارم زیاد باشه یا بد بخوابم کمی اذیت میشم از این طبیب هایی که رگ گیری انجام میدن پیدا کن تعریف اونم خیلی شنیدم که طرف دلا دلا میره مطب بعد رگ گیری صحیح و سالم میره خونه.قصد دارم یکی دو ماه دیگه رگ گیری هم انجام بدم.بعد نتیجشو میذارم

اون جایی که پودر جوش دیسک رو گرفتید همشهری من هستن رفتم پیششون گفتن واسه دیسک کمر ی پک داریم به قیمت ...

حدود ۱سال برای عوارض کورتن درگیر آزمایش خون و دکتر غدد و زنان بودم.چندین بلا سرم اومد پیگیری میکردم همه از عوارض کورتون بود .ولی با تمام وجود میگم ارزششو داشت

همین که کارم به عمل نکشید کاملا راضی ام 

سلام استاتر حالت چطوره من پارگی دیسک چهار و پنج دارم

سلام.عالی .توضیحاتم مو به مو انجام بده .اول اصلاح مزاج بعد کورتون بعد داروی اهوازی.اهوازیه میگه پکم کافیه ولی گوش نده.چون پکشو یکبار مرحله اول انجام دادم درد وحشتناکی که داشتم ۲برابر شد .یه حالتی که انگار میخواست دیسک جوش بده ولی زور بیجا میزد.فقط مصرف شیاف دیکلوفناکم بیشتر کرد چون دردش قابل تحمل نبود

یجا تو نظر ها ی آخرم گفتم ۸۰ درصد خوب شدم.الان اصلاحش میکنم میگم ۱۰۰ درصد .اون ۲۰درصد دردی هم که داشتم از ناحیه لگن بود .بخاطر بارداری لگنم کمی انحراف پیدا کرده بود که جا انداختم و حل شد 

سلام دوستم خداروشکر که بهتر شدین خیلی خوشحالم چون به ما هم امید میده واسه بهبودی سوال داشتم اینکه شم ...

من از شدت خوشحالی که دردم از بین رفته میخواستم ام آر آی بدم چون بیمه تکمیلی هم داشتم و هزینه خاصی نداشت ولی اطرافیا مانع شدن. بهم میگفتن خطرناکه وقتی مشکلی نداری چرا این کار انجام بدی.چون شنیده بودم ام ار آی محدودیت داره و کمتر از سالی ۱بار نباید انجام بدی .الان خداروشکر کمتر از ۱ساله از اون دردای وحشتناک خلاص شدم .

سلام دوستان مادرم دچار پارگی دیسک هستن مواردشو  دقیق نمی‌دونم کدوم قسمت هسن پارگی بدلیل کمک به بابام که تصادف کرده بود پیر بود نمی‌توانست دستشویی بره اتفاق افتاده الان متاسفانه بی حسی توی پاها بازوها حتی تاانگشتای دستش رسیده دکترا عملش نمیکنن علتش فشار خون بالا و کلی دردهای دیگه که توی بدنش هست من خیلی غصه میخورم خودم از وقتی زایمان کردم زیاد سرپا وایمیستم کمرم خشک میشه درد میگیره یابدون تکیه دادن به جایی بشینم انگار توی کمرم وسط مهره ها میل فرو کردن درد داره دیگه بفکر خودم نیستم فقط دردم مامانم هست 

از راهنمایی‌های شما استارتر عزیز ممنونم انشاالله نتیجه بگیریم چون دکترا برای این موارد جز مسکن هیچی نمیدن

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .

عزیزم اگه هنوز می‌بینید میشه درخواست دوستیم و قبول کنی در مورد پودری ک گفتین سوال دارم