2777
2789

۲۰ جلسه فیزیوتراپی و لیزر درمانی رفتم عالی بود.۳روز هم استراحت مطلق.بعدشم استراحت نسبی. ۳تا بچه کوچیک دارم نمیتونم عمل کنم. خواستم ببینم راهکار دیگه ای دارید؟

الان دیگه خیلی روش های درمان وجود داره که موثر هستن جراحی به جز هزینه زیاد و ریسک بیهوشی خیلی وقت ها نتیجه بخش هم نیست

اگر تهرانی کلینیک سینوهه در شریعتی درمانشون با استفاده از روش های نوین هست حتما از دکتراشون کمک بگیرین بسیار حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

https://jamalypt.com

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی مثل تزریق اوزون هم داشته باشید خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم  شما حالتون خوب شد با استراحت  منم تازگی مبتلاشدم میشه راهنمایی کنید

بهترم.هنوز هم استراحت نسبی دارم.دو دوره پیش یه طب سنتی معتبر رفتم.دوره اول که داروهاش تموم شد بهتر شدم.ادامه دادم.الان دارم دور دوم داروهامو مرتب مصرف میکنم.هر کی رو میبینم از خوب شدن پارگی دیسک ناامیده و میگه فقط عمل. ولی من دارم بهتر میشم.

بهترم.هنوز هم استراحت نسبی دارم.دو دوره پیش یه طب سنتی معتبر رفتم.دوره اول که داروهاش تموم شد بهتر ش ...

منم فعلا استراحتم 

من اوایل چون نمیدونستم دیسکم پاره شده راه رفتم و کمرم کج شده .

شما شکل کمرتون عادی بود زمان پارگی

منم فعلا استراحتم  من اوایل چون نمیدونستم دیسکم پاره شده راه رفتم و کمرم کج شده . شما شکل کمر ...

نه از این نظر مشکلی ندارم.چون دیسک آخرم پارس،نمیتونم بشینم

فقط مهمترین نکته توی خوب شدن دیسک بهت بگم.معمولا دیسکی پاره میشه که خشک و کم آب شده باشه.این کم آبی باعث میشه روند ترمیم دیسک کند شه یا اصلا ترمیم نشه. کسایی دچار این مشکل میشن که غلبه سودا یا صفرا داشته باشن.یه نشونه این افراد عصبی بودنشون. مراجعه به طبیب بهت کمک میکنه که خشکی بدنت رفع بشه و روند ترمیم دیسک به راحتی انجام بشه.

من اصلا اب نمیخوردم ‌. زودم عصبی میشم  پس کاملا در موردم صدق میکنه

درمان سودا خیلی زمانبره.اگه فکر و خیالت زیاده و دنبال فکرای ناراحت کننده میگردی سودات بالاس.یه قرصی هست به اسم سودابر.دو سه روز که از مصرفش میگذره حال روحیم عالی میشه .دیگه نمیتونم به چیزای منفی فکر کنم.مورد دیدم ۹ماه درمانش طول کشیده.با ۱مرحله نباید از درمان دست برداری. خودم تومرحله دوم درمان هستم.یعنی دوباره رفتم پیش طبیب و داروهای جدید گرفتم

درمان سودا خیلی زمانبره.اگه فکر و خیالت زیاده و دنبال فکرای ناراحت کننده میگردی سودات بالاس.یه قرصی ...

دقیقا همینطورم ک گفتم 

فقط افکار منفی 

یه ماه بود ک احساس افسردگی شدید داشتم همش گریه .روز قبل اینکه اینجور بشم گفتم خوذم از این اوضاع نجات بدم .رفتم پیاده روی .صبم پاشدم تراسمو مرتب کنم که اینجور شدم 

قرصو باید دکتر بده ؟

دقیقا همینطورم ک گفتم  فقط افکار منفی  یه ماه بود ک احساس افسردگی شدید داشتم همش گریه .ر ...

آره باید ویزیت شی.دفعه اول سه چهار تا دارو داد.دیدم خیلی بهتر شدم.واقعاا خیلی خوشحال بودم چون خیلی راه ها رو رفتم و فایده نداشت. چون کم و بیش با طب سنتی آشنایی داشتم،میدونستم درمانو قطع کنم برمیگرده.دوباره رفتم.چندمدل دارو داد.خودم درخواست داروهای بیشتری کردم  زندگیم واقعا فلج شده .خواستم زودتر خوب شم.الان حدودا روزی ۱۰ مرتبه دارو میخورم.زالو درمانی هم برام نوشته.میگه روند درمان ۳برابر بیشتر میکنه

[QUOTE=275687770]آره باید ویزیت شی.دفعه اول سه چهار تا دارو داد.دیدم خیلی بهتر شدم.واقعاا خیلی خوشحال بودم چون خیلی ر ...[/QUOپرس و جو کن تو شهرت بهترین طبیب پیدا کن