2777
2789
عنوان

کسی تجربه پارگی دیسک کمر داشته که بدون عمل خوب شده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 38090 بازدید | 103 پست
آره باید ویزیت شی.دفعه اول سه چهار تا دارو داد.دیدم خیلی بهتر شدم.واقعاا خیلی خوشحال بودم چون خیلی ر ...

الهی کامل حالت خوب شه 

من کلا از اول اینجور بودم همیشه از خودم و شرایط ناراضی 

غصه عالمو آدمو میخورم 

الهی کامل حالت خوب شه  من کلا از اول اینجور بودم همیشه از خودم و شرایط ناراضی  غصه عالمو ...

علت اینکه غصه عالم و آدم میخوردی هم همینه.مغزت در حال سرچ کردن برای موضوعیه که ناراحتت کنه. اگه  برای مشکل کمرت هم پیگیری نکردی حداقل یه قرص سودابر از عطاری بگیر.۱هفته استفاده کن ببین حالت چقدر خوب میشه.

یکی از آشناهامون مثل شما بود غصه ی همه رو میخورد.خودشو داغون کرده بود.چون علاءم دیگرو دیدم و مطمءن بودم سودا داره،یه بسته سودابر گرفتم بهش هدیه دادم.یکسره داره دعام میکنه که خوابم خوب شده فکر و خیالم تموم شده،خشکی پوستم از بین رفته.عزیزم ایشاا.. که بهتر شی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علت اینکه غصه عالم و آدم میخوردی هم همینه.مغزت در حال سرچ کردن برای موضوعیه که ناراحتت کنه. اگه &nbs ...

ممنونم ازت 

اگه طبیب بود میرم البته بعد خوب شدن کمرم 

برا کمرم هم چند هفته دیگه ک استراحت مطلقم تموم شد میرم دکترم ک وضعیتم بررسی کنه 

سوداب. هم ببینم دارن عطاریا بگیرم 

بازم ازت ممنونم برا وقت گذاشتی خیر ببینی 

ممنونم ازت  اگه طبیب بود میرم البته بعد خوب شدن کمرم  برا کمرم هم چند هفته دیگه ک استراح ...

خواسش میکنم.ولی دکترا میگن استراحت مطلق نباید بیشتر از ۳روز باشه. عضله رو به شدت شل میکنه.باعث میشه سیاتیک بدتر شه

خواسش میکنم.ولی دکترا میگن استراحت مطلق نباید بیشتر از ۳روز باشه. عضله رو به شدت شل میکنه.باعث میشه ...

خودمم این مطلبو چند جا خوندم 

ولی دکترم گفت ۲۰ روز استراحت کن تا کارت ب عمل نکشه 

من بدنم کج شده بود مث اونا ک مادرزادی اسکولیوز دارن خیلی میترسیدم ک همون بمونه 

شما خودت استراحتت در چه حده 

چند وقته دیسکت پاره شده 

خودمم این مطلبو چند جا خوندم  ولی دکترم گفت ۲۰ روز استراحت کن تا کارت ب عمل نکشه  من بدن ...

بعد سزارین دردام شروع شد.مسکن استفاده میکردم. دوماهی گذشت دیدم بهتر نمیشم.ام آر آی دادم. دو تا بیرون زدگی دیسک و یه پارگی داشتم.بعد ۳ماه.سه روز استراحت مطلق.بعدشم استراحت نسبی.کار سنگین  انجام نمیدم

عزیزم بهتر شدی

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
عزیزم بهتر شدی

در حال تجربه و امتحان یه روش طب سنتی هستم.همسرم ۴سال پیش بخاطر پارگی مینیسک زانو ازش نتیجه گرفته.طوری که وقتی برای عمل رباط زانوش اقدام کرد،دکترش شگفت زده شده بود که چطور ممکنه مینیسک خود به خود جوش بخوره! من هم الآن اوایل درمانمه .دلم روشنه که با این روش خوب میشم.اگه جواب داد حتما نتیجشو بهتون میگم

در حال تجربه و امتحان یه روش طب سنتی هستم.همسرم ۴سال پیش بخاطر پارگی مینیسک زانو ازش نتیجه گرفته.طور ...

سلام عزیزم 

منم دقیقا مثل شمام دو تا بیرون زدگی و یه پارگی دیسک 

دکترا گفتن‌عمل 

فقط یه کایرپرکتیک بهم نگفته عمل اونم حدود ۲۰ جلسه باید وقت بزارم هر روز 

جلسه ای ۶۰۰ تومن 

واقعا موندم چیکار کنم

از یه طرف میگم بدم عمل کنم راحت کنم خودمو 

آخه تو اطرافبانمون خیلیا هستن که اوکی شدن بعد عمل 

از طرفی نزگم پشیمون نشم یه بار

اگه واقعا نتبجه گرفتی بیا همبنجا جوابمو بده ممنون

بهترم.هنوز هم استراحت نسبی دارم.دو دوره پیش یه طب سنتی معتبر رفتم.دوره اول که داروهاش تموم شد بهتر ش ...

سلام عزیزم شما الان بهترید ؟

میشه بفرمایید طب سنتی چه نوع داروهایی میده بهتون چه پیشنهادایی میده برا تسکین دردتون ؟

منم 4ساله درگیرم پارگی ام بخاطر سن کمم دکتر پیشنهاد کنترل کردن میده تا جراحی

خدایا داده ونداده هایت راشکر ⁦🙏🏻که داده هایت نعمت ونداده هایت حکمت هست
علت اینکه غصه عالم و آدم میخوردی هم همینه.مغزت در حال سرچ کردن برای موضوعیه که ناراحتت کنه. اگه &nbs ...

عزیزم این قرص سودابر منع نصرفی نداره تا چه مدت میشه استفاده‌ کرد ایا اعتیاد اور نیس؟

خدایا داده ونداده هایت راشکر ⁦🙏🏻که داده هایت نعمت ونداده هایت حکمت هست

سلام به همگی.من استارتر هستم خداروشکر درمان شدم.روش درمان میخوام اعلام کنم.خیلی خیلی هزینه های علکی کردم تا بالاخره راهش پیدا کردم و درمان شدم.

فقط اگه روش من امتحان کردید  و نتیجه گرفتید دعای خیر فراموشتون نشه.

من مهر ۱۴۰۱ بخاطر سزارین های پشت سرهم (به گفته پزشک مواد آمپول بیحسی که به کمر تزریق میکنن، دیسک تخریب میکنه) دچار فتق دیسک شدم.

۲۰ جلسه فیزیوتراپی انجام دادم.ازتون خواهش میکنم برای این مشکل انجام ندید.پولتونو دور نریزید و وقتتون هدر ندید.

سراغ طب سنتی رفتم.اول تاپیک گفتم سودا بر استفاده کردم و راضی هستم ولی حرفم اصلاح میکنم.سودابر سریع نتیجه میده (تزریق شدید گرمی به بدنه و جریان پیچیده ای داره ) نمیخوام از بحث اصلی منحرف شیم ولی سودابر استفاده نکنید.بجای اون پیش طبیب حاذق اصلاح مزاج انجام بدید.یعنی با اصلاح خورد و خوراکتون دیسکتون از خشکی نجات بدید.اکثر کسانی که دچار فتق دیسک میشن عامل اصلی خشکی بدنو دارن. اگه دیسک خشک(تو پزشکی اصطلاح دیسک سیاه بکار میبرن و به چشم خودمون هم تو ام ار آی کاملا قابل تشخیصه)بمونه ترمیم نمیشه.

مرحله بعد تزریق کورتون.کورتون حالت ضد التهاب و جمع کنندگی داره.مایع بیرون ریخته داخل دیسک جمع میکنه رو به داخل(سرجای قبل) و به دیسک اجازه ترمیم میده.

باید ببینید چه دکتری انجام میده.کار حساسیه.خواهش میکنم پیش دکترهای معروف برید.داخل مطب انجام میشه کلا ۵دقیقه وقت میگیره. 

دکتر به من گفت دوره درمانش  ۵مرحله س.من جرءت تزریق نداشتم.ترس علکی!از فلج شدن ترسیدم.ولی همزمان مشکل درد شدید استخوان خاجی داشتم.تزریی خاجی رو انجام دادم. فوق العاده بود.۲ روز بعد درد خاجی کاملا از بین رفت و درد فتق کمرم تا حدودی کم شد!

خیلی خوشحال بودم و یک ماه و نیم بعد مرحله اول تزریق کمر انجام دادم.فوق العاده بود.دردم خیلی کم شد.اگه بتونی تا ۱هفته بعد تزریق استراحت نسبی داشته باشی بهتر نتیجه میگیری.که من استراحت نداشتم 

کورتون عوارض جانبی داره.برای خانمها اختلال پریود و حساسیت خلق و خو.تا ۲هفته به شدت عصبی بودم ولی بعدش خوب شدم.تو اینترنت بزنید عوارض کورتون می‌بینید.چون همزمان۳ عدد کورتون تزریق میشه. 

من با ۱مرحله تزریق خوب شدم البته بعد اون یه کار دیگه ای انجام دادم.

یه پودر که از یه عطاری از شهر های جنوب تهیه کردم.به جوش دادن دیسک کمک میکنه.چند سال قبل همسرم از این پودر برای ترمیم پارگی مینیسک زانو نتیجه گرفت.من ۱ بار اوایل فتق دیسک ازش استفاده کردم دردم ۲برابر شد.با طبیب مشورت کردم گفت اول باید مایع بیرون ریخته جمع شه.که من بعد تزریق کورتون استفاده کردم و نتیجه گرفتم.بنظرم تاثیر زیادی داشت

امیدوارم حالتون هرچه سریع تر خوب شه

الآن بعد ۱سال عذابی که کشیدم قدر سلامتی میفهمم

دعای خیر فراموش نشه

فقط و فقط استراحت.. عمل بدتر میشه.. مراعات کن و استراحت

مادرم ۲۰سال پیش عمل کرد الآن حرکاتش مثل ربات شده.چون تو عمل دیسک کامل تخلیه میکنن.خیلی ها هم از عمل با لیزر نتیجه خوبی نگرفتن

فقط و فقط استراحت.. عمل بدتر میشه.. مراعات کن و استراحت

اتفاقا همسر من عمل کرد خداروشکر الان عالیه از شر اون درد عذاب اور خلاص شد به فعالیت عادی برگشت ورزشش هم ادامه میده.مهم اینه جراحی توسط دکتر حاذق انجام بشه

همتای مامانم بودم❤