سلام به همگی.من استارتر هستم خداروشکر درمان شدم.روش درمان میخوام اعلام کنم.خیلی خیلی هزینه های علکی کردم تا بالاخره راهش پیدا کردم و درمان شدم.
فقط اگه روش من امتحان کردید و نتیجه گرفتید دعای خیر فراموشتون نشه.
من مهر ۱۴۰۱ بخاطر سزارین های پشت سرهم (به گفته پزشک مواد آمپول بیحسی که به کمر تزریق میکنن، دیسک تخریب میکنه) دچار فتق دیسک شدم.
۲۰ جلسه فیزیوتراپی انجام دادم.ازتون خواهش میکنم برای این مشکل انجام ندید.پولتونو دور نریزید و وقتتون هدر ندید.
سراغ طب سنتی رفتم.اول تاپیک گفتم سودا بر استفاده کردم و راضی هستم ولی حرفم اصلاح میکنم.سودابر سریع نتیجه میده (تزریق شدید گرمی به بدنه و جریان پیچیده ای داره ) نمیخوام از بحث اصلی منحرف شیم ولی سودابر استفاده نکنید.بجای اون پیش طبیب حاذق اصلاح مزاج انجام بدید.یعنی با اصلاح خورد و خوراکتون دیسکتون از خشکی نجات بدید.اکثر کسانی که دچار فتق دیسک میشن عامل اصلی خشکی بدنو دارن. اگه دیسک خشک(تو پزشکی اصطلاح دیسک سیاه بکار میبرن و به چشم خودمون هم تو ام ار آی کاملا قابل تشخیصه)بمونه ترمیم نمیشه.
مرحله بعد تزریق کورتون.کورتون حالت ضد التهاب و جمع کنندگی داره.مایع بیرون ریخته داخل دیسک جمع میکنه رو به داخل(سرجای قبل) و به دیسک اجازه ترمیم میده.
باید ببینید چه دکتری انجام میده.کار حساسیه.خواهش میکنم پیش دکترهای معروف برید.داخل مطب انجام میشه کلا ۵دقیقه وقت میگیره.
دکتر به من گفت دوره درمانش ۵مرحله س.من جرءت تزریق نداشتم.ترس علکی!از فلج شدن ترسیدم.ولی همزمان مشکل درد شدید استخوان خاجی داشتم.تزریی خاجی رو انجام دادم. فوق العاده بود.۲ روز بعد درد خاجی کاملا از بین رفت و درد فتق کمرم تا حدودی کم شد!
خیلی خوشحال بودم و یک ماه و نیم بعد مرحله اول تزریق کمر انجام دادم.فوق العاده بود.دردم خیلی کم شد.اگه بتونی تا ۱هفته بعد تزریق استراحت نسبی داشته باشی بهتر نتیجه میگیری.که من استراحت نداشتم
کورتون عوارض جانبی داره.برای خانمها اختلال پریود و حساسیت خلق و خو.تا ۲هفته به شدت عصبی بودم ولی بعدش خوب شدم.تو اینترنت بزنید عوارض کورتون میبینید.چون همزمان۳ عدد کورتون تزریق میشه.
من با ۱مرحله تزریق خوب شدم البته بعد اون یه کار دیگه ای انجام دادم.
یه پودر که از یه عطاری از شهر های جنوب تهیه کردم.به جوش دادن دیسک کمک میکنه.چند سال قبل همسرم از این پودر برای ترمیم پارگی مینیسک زانو نتیجه گرفت.من ۱ بار اوایل فتق دیسک ازش استفاده کردم دردم ۲برابر شد.با طبیب مشورت کردم گفت اول باید مایع بیرون ریخته جمع شه.که من بعد تزریق کورتون استفاده کردم و نتیجه گرفتم.بنظرم تاثیر زیادی داشت
امیدوارم حالتون هرچه سریع تر خوب شه
الآن بعد ۱سال عذابی که کشیدم قدر سلامتی میفهمم
دعای خیر فراموش نشه