2777
2789

بچه هاپیرو تاپیک قبلی بهتون قول دادم بعد یه ماه بیام نتیجه رو بگم

اما انقد ذوق دارم که نتونستم صبر کنم از الان اومدم بهتون بگم😅😅😅

خب همونجور که میدونید حدود ۱۶ روزه دارم قرص گین آپ میخورم (فعلا کل بدنش رو دارم میخورم، گفتم این تموم بشه بعد سینه و باسن رو شروع کنم)

شاید باورتون نشه ۸ کیلو اضافه کردم😍😍😍💃🏻💃🏻💃🏻

من دعا میکردم با مصرف یه قوطی ۱۰ کیلو چاق بشم حالا تو ۱۶ روز ۸ کیلو اضافه کردم😃

کسایی که میخواستن بخرن تگتون میکنم ببینم شما چیکار کردید؟ بگید ببینم شروع کردید؟ شما چندکیلو اضافه کردید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال خوردم اما چشات روز بد نبینه جوشایی میزدم قد پرتقال🤧تپش قلبم گرفتم با بی خوابی😢5کیلو اضافه کردم و البته 3کیلوش هم پرید تو این یه ماهی ک خوردم به نظرم از این قرصا نخورید بچه ها قاطیش سیپرو هم میکنن چون دو روز اول آدمو خواب میکنه🙏

اگر خدا بخواهد میشود❤️🙏خداوندا مصلحتمان را در آرزوهایمان قرار بده💞الهی امین💞

اشتهات خیلی زیاد شد ؟

منم با یه پودر ۱۵ کیلو اضاف کردم تو چهل روز

من هرچی میخوردم سیر نمیشدم 

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲
عزیزم میشه نحوه مصرفتوبگی در روز چندتا؟بعد اشتهات چطوره الان نسبت ب قبل .. عوارض و اینا هم داره یانه ...

نیم ساعت قبل از ناهار و شام، روزی 2 تا

خوبَم اما خوب ویرآنم نفهمیدی مَرا...
دوستای من خریدن بعد از قطع کردنش برگشتن ب وزن اولیه اشون 😐

آره دقیقااا مثل دختر داییم

اگر خدا بخواهد میشود❤️🙏خداوندا مصلحتمان را در آرزوهایمان قرار بده💞الهی امین💞