طرف تاپیک زده میگه چرا نامزدم زنعموشو فالو کرده😐...من حتی نمیزارم آبجیمم فالو کنه۰___۰ تازه سرشم دعوا میکنه
یعنی ۴ نفر تو فامیل من با این طرز فکر باشن ک من به چوخ رفتممم...چون همه پسر عمه ها پسر عمو پسر دایی و...همه رو فالو دارم...با این حساب با همشون ریختم رو هم😂😂
خااااک
اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اصلا من فامیل رو فالو ندارم آخه چرا باید فالوشون کنم. من فقط پیج های کاربردی رو فالو دارم. چیز بدی نیست اما واقعا مثل اینه که مثلا شوهرعمه رو فالو کنیم😅
وقتی ارزشها عوض شوند عوضی ها با ارزش می شوند. (گاندی).
خب واقعا پس کیو فالو کنیم؟ پیج های غریبه ب چ دردی میخوره نتمونم بیخودی با عکسا و فیلمشان میره😂 هم ...
یه گروه تو واتساپ زدیم برای همین. هر کی خبری داشت میذاره. البته این کاملا شخصی و به علاقه طرف بستگی داره. ولی مثلا من به دیدن سبک زندگی بقیه علاقه ای ندارم.🙃
وقتی ارزشها عوض شوند عوضی ها با ارزش می شوند. (گاندی).