2777
2789
عنوان

،آدم یه چیزایی اینجا میبینه😐🤭

162 بازدید | 13 پست

یعنی هنگ میکنماا 

طرف تاپیک زده میگه چرا نامزدم زنعموشو فالو کرده😐...من حتی نمیزارم آبجیمم فالو کنه۰___۰ تازه سرشم دعوا میکنه

یعنی ۴ نفر تو فامیل من با این طرز فکر باشن ک من به چوخ رفتممم...چون همه پسر عمه ها پسر عمو پسر دایی و...همه رو فالو دارم...با این حساب با همشون ریختم رو هم😂😂

خااااک

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا من فامیل رو فالو ندارم آخه چرا باید فالوشون کنم. من فقط پیج های کاربردی رو فالو دارم. چیز بدی نیست اما واقعا مثل اینه که مثلا شوهرعمه رو فالو کنیم😅

وقتی ارزش‌ها عوض شوند عوضی ها با ارزش می شوند. (گاندی).

نی نی سایت اصلا جای خوبی برای سنجش اینجور چیزا نیست 

طرز تفکر. بعضی افراد اینجا واقعا خیلی داغونه 

طرف میگه شوهرم نمیذاره اینستا نصب کنممم تو دیگه فکر کن فرهنگ این خانواده چقدر سطح پایینه که تو همچین چیزی هم خانوما اختیار ندارن از خودشون!!! 

تاریک ترین لحظه شب هنگام سپیده دم هست ✨⭐️دانشجو پزشکی ورودی ۴۰۱🩺❣️

عزیزم شما حتما فرهنگ شو دارین و فامیلهاتونم مطمین هستن.

خیلیا اینجوری نیستن نمونه ش پسرعموهای من همه لا.... ان و حتی برادرام اونارو فالو ندارن 😂😉 دیگه زنعمو و فلان که جای خود دارن 😑😐

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
استغفرالله من با فامیلا مث خواهر و برادریم

منم همینم...ولی خب حتی اگه این دید نباشه یه فالو ناقابله دبگ

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

یه باریکی تاپیک زدلباسام روشستم شوهرم گیرداده این پیرهنم روالان بشورمیخوامش یه حرفای بدی بهش می زدهرچقدرخانماگفتن خوب بایه ملحفه روبالشی چیزی بندازبره به خرجش نمی رفت

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
اصلا من فامیل رو فالو ندارم آخه چرا باید فالوشون کنم. من فقط پیج های کاربردی رو فالو دارم. چیز بدی ن ...

خب واقعا پس کیو فالو کنیم؟

پیج های غریبه ب چ دردی میخوره نتمونم بیخودی با عکسا و فیلمشان میره😂

همکلاسی و اینا هم تهش یه ۷۰ نفری باشن....

فامیل باشه آدم ۴ تا خبر گیرش میاد..کی عروسی کرده کی نامزدی کرده و کی مرده اصلا😂

عزیزم شما حتما فرهنگ شو دارین و فامیلهاتونم مطمین هستن. خیلیا اینجوری نیستن نمونه ش پسرعموهای من هم ...

والا یکی از پسر عموام لات هست از اون لاتا😂

البته من نمیدونستم اینقدر وضعش خرابه تا وقتی پیجشا فالو کردم😂

یه باریکی تاپیک زدلباسام روشستم شوهرم گیرداده این پیرهنم روالان بشورمیخوامش یه حرفای بدی بهش می زدهر ...

چو عقل نباشد....

والا یکی از پسر عموام لات هست از اون لاتا😂 البته من نمیدونستم اینقدر وضعش خرابه تا وقتی پیجشا فالو ...

لا ت که خوبه 😂😂 منم داداشام میگفتن باور نمی کردم تااینکه دیدم حتی چشم با دوستام استوری میذاشتم چرت میگفت 😐 ۴ تا زن همه چی تموم هم طلاق داده تا حالا 😑😑

دخترعموم هم از استوری ها شات میگرفته برای بقیه پخش میکرده 🙃🙃 نسلشون منقرص باد 😎

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
خب واقعا پس کیو فالو کنیم؟ پیج های غریبه ب چ دردی میخوره نتمونم بیخودی با عکسا و فیلمشان میره😂 هم ...

یه گروه تو واتساپ زدیم برای همین. هر کی خبری داشت میذاره. البته این کاملا شخصی و به علاقه طرف بستگی داره. ولی مثلا من به دیدن سبک زندگی بقیه علاقه ای ندارم.🙃

وقتی ارزش‌ها عوض شوند عوضی ها با ارزش می شوند. (گاندی).