2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه روز زن کادونگرفتی که حق داری به نظرت رنگ این کاپشنی که گرفتم خوبه؟  اونجا خوشم اومد اومدم خ ...

روز زن کادو گرفتم کادومم خییلی خیلی از نظر مادی پولش بود

امسال اولین سالیه ک شاغل شدم بخاطر همین اصلا یادم مبود همین دیشب یادم افتاد که امروز تولدشه امرمزم همش پیش همیم کاری نمی تونم کنم

منم چون همسرم خودش لباس زیاد میخره ادکلن واین سری وسایل بهداشتی هم مدام درحال خریدشه واینکه علاقه زیاد با ابزار داره براش دستگاه فرز خریدم 🤣🤣تولدشم چندوقت قبل بود دلربرقی خریدم 🤣🤣

دخترگلم تو تمام زندگیمی نور زندگیم نورای من
روز زن کادو گرفتم کادومم خییلی خیلی از نظر مادی پولش بود امسال اولین سالیه ک شاغل شدم بخاطر همین اص ...

طوری نیست عوضش براروز مرد یه کادوی خوب بگیر براش چون شاغلی فک کنم توقع داشته باشه ازت

روز زن کادو گرفتم کادومم خییلی خیلی از نظر مادی پولش بود امسال اولین سالیه ک شاغل شدم بخاطر همین اص ...

خودت توخونه کیک بپز پول کادوهم بزار توپاکت بده بهش

دخترگلم تو تمام زندگیمی نور زندگیم نورای من
منم چون همسرم خودش لباس زیاد میخره ادکلن واین سری وسایل بهداشتی هم مدام درحال خریدشه واینکه علاقه زی ...

چقد خوب کاش منم یه جعبه ابزار میخریدم تا بفهمه نباید روز زن برامن یخچال میخرید😂😂😂