2777
2789
چقد خوب کاش منم یه جعبه ابزار میخریدم تا بفهمه نباید روز زن برامن یخچال میخرید😂😂😂

🤣🤣🤣دستشم دردنکنه یخچال خوبه دیگه .اتفاقا پارسال جعبه ابزارخریدم اخه خیلی خوشحال میشه با اینجور کادوها

دخترگلم تو تمام زندگیمی نور زندگیم نورای من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣دستشم دردنکنه یخچال خوبه دیگه .اتفاقا پارسال جعبه ابزارخریدم اخه خیلی خوشحال میشه با اینجور کا ...

خوب خوبه ولی وسیله خونست برا هردومونه کادوی روز زن یاروز مرد یه چیز شخصی باید باشه به نظرم

خوب خوبه ولی وسیله خونست برا هردومونه کادوی روز زن یاروز مرد یه چیز شخصی باید باشه به نظرم

اره دیگه واقعا هم بایدیا وسیله مخصوص برا اون زن یا مرد باشه اما دیگه یه وقت واقعا نمیشه .حالاما هرسال پول با برادرم میزاشتیم حتی روز پدر یه چیزی هم که براخونه مادرم اینا کم بود وسایل خونه میخریدم🤣🤣بنده خدابابام کلی تشکر میکنه یه بار برا پدرشوهرمم همینجور گفتم بزار یه وسیله خونه بخریم ببریم که احتیاجشونه کلی خدابیامرز ناراحت چه میدونستم فکر میکردم مثل بابام براش فرقی نداره🤣🤣

دخترگلم تو تمام زندگیمی نور زندگیم نورای من
این کاپشنو گرفتم بچه ها رنگش چطوره خوبه?

اگه شوهرت سفید باشه بهش میاد ، مبارک باشه ، چند خریدی 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
خواهرم کاناداست  مادرمم مریضه بنده خدا فاصله خونمون هم زیاده دلم نمیاد

خوب خودتو ناراحت نکن عزیزم شوهرتم درکت میکنه  بهش بگو کادوت تودلمه به وقتش برات دنیا میارمش انشالله

سلامت باشی اره سفیده ۱۴۰۰

به خوشی بپوشه انشالله

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
طوری نیست عوضش براروز مرد یه کادوی خوب بگیر براش چون شاغلی فک کنم توقع داشته باشه ازت

اخه از امرپز مرخصی گرفته تا یکشنبه کنارمه کاری نمی تونم کنم😬هر چی گفتم شام بریم بیرون مهمون من گفت نه

اخه الان داریم خونه می سازیم خودشم زیاد تمایل ب کادو نداره میکه الکی خرج نشه پولامون برا ساخت خونه بمونه کم نیاریم

چیزی نخریدم 

کیک و غذای مورد علاقشو درست می‌کنم 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
من میخوام یه بلوز مردونه جنس مخمل کبریتی رنگ خردلی دیدم بخرم

من همینو واسش دوختم شب یلدا زرشکیشو🙃

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔