2777
2789
عنوان

بقران روانی شدم کسی باورش نمیشه تروخدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 36 پست
خیلی خیلی سخته با تمام وجودم درکت میکنم به خدا منم پیر شدم خدا بهت صبر و توان بده عزیزدلم خدا بهت آر ...

الان فقط منتظرم شوهرم بیاد پیش بچه من ماشینو بردارم تنهایی برم یه جای خلوت فقط جیغ بزنم داد بزنم بلکه یکم خالی شم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فداتشم مرسی. شما بچتون چن سالشه اونم لجبازه؟

من دوسال و نیمشه به شدت عزیزم شب و روز بی‌قراره و گریه می‌کنه الانم روپامه دارم تکونش میدم به هیچ صراطی مستقیم نیست اینقدر بغلم بود پاهام خشک شدن یکیشو عید سال قبل عمل کردم اینیکی پام فعلا پول ندارم عمل کنم نمیدونی چه شب و روزایی گذروندم میدونم چقدر الان دلت آرامش میخواد از خدا می‌خوام بچه هامون زودتر خوب بشن این رفتارها برامون مرگ اوره

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️
الان فقط منتظرم شوهرم بیاد پیش بچه من ماشینو بردارم تنهایی برم یه جای خلوت فقط جیغ بزنم داد بزنم بلک ...

تصور کن من شوهرمم همش تنهامون میزاره بدنم میلرزه از خستگی به خدا الهی کاش پیشت بودم دخترتو میاوردم کنار بچه ی خودم باهم لا اقل بازی میکردن توهم استراحت میکردی

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️
تصور کن من شوهرمم همش تنهامون میزاره بدنم میلرزه از خستگی به خدا الهی کاش پیشت بودم دخترتو میاوردم ک ...

فدای دل مهربونت ایشالا دوتامونم ارامش میگیریم بچه هامونم اروم میشن

فدای دل مهربونت ایشالا دوتامونم ارامش میگیریم بچه هامونم اروم میشن

عزیزمی انشاالله