2777
2789
عنوان

بقران روانی شدم کسی باورش نمیشه تروخدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 36 پست
بعضی وقتا اخه نمیشه. رفتم باشگاه ثبتنام کردم گفتم واسه دوتامونم خوب میشه جلسه اول بد نبود نشست پیش ب ...

تو بیرون که نمیشه ولی خونه ادبش کن نزار همش حرف خودش باشه وقتی اذیت میکنه بعدم بزار چند ساعت مهد

بچه خود به خود لجباز نميشه بازخورد رفتاراي والدين لجبازش ميكنه زماني كه بغلت نيست براش جايزه بخر عل ...

بخدا کردم ولی نهایت تا یه روز خوب میشه دوباره شروع میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبور باش عزیزم. بیشتر ببرش بیرون،با همسن خودش همبازی بشه ،حواسش پرت میشه کم کم ترک میکنه هر چقدر ب ...

والا تو باشگاه 5-6تا هم سن این یا کوچیکتر از این بچه هست بیشترم بخاطر این گفتم برم حالش عوض شه 

خانه بازی میبرمش ولی همون اش و همون کاسه اس

آرههههه😭😭😭

گریه نکن دور از جونت تا لحظه ی وفاتت تو لوزالمعدت ساکنه 😂😂😂

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️
گریه نکن دور از جونت تا لحظه ی وفاتت تو لوزالمعدت ساکنه 😂😂😂

اره واقعا.من تا حالا اینجوری روح و روانم بهم نریخته بود الان بعضی وقتا انقد اذیتم میکنه نمیتونم دستامو بلند کنم یا گردنم رگ به رگ میشه موقع عصبانیت سرم میلرزه خیلی میترم اتفاقی بهم بیوفته باورت میشه موهام سفید شده از وقتی این به دنیا اومده 

بخدا کردم ولی نهایت تا یه روز خوب میشه دوباره شروع میکنه

بعد یه روز دوباره ادامه بده این برگشت ها عادی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اره واقعا.من تا حالا اینجوری روح و روانم بهم نریخته بود الان بعضی وقتا انقد اذیتم میکنه نمیتونم دستا ...

خیلی خیلی سخته با تمام وجودم درکت میکنم به خدا منم پیر شدم خدا بهت صبر و توان بده عزیزدلم خدا بهت آرامش بده 

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️