گیلان_دخت مدیر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 3510 عنوان منی ک بابا ندارم🖤 | مشاهده متن کامل بحث + 2022 بازدید | 112 پست روز پدر نزدیکه و قلبم داره اتیش میگیره اگه پدر دارید قدرشو بدونید دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤 زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 وزن شروع۸۰. ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙 ۷۶،۷۰۰ وزن فعلی ۷۵،۵۰۰💙 هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪 پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا 💙 1401/11/12 | 15:40 19 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shabnam1359 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 370 خدا همه پدران زحمت کش رو بیامرزه پدر بزرگ منم هفته قبل فوت کرد ونتونستیم براش روز پدر کادو بگی ... اَللّهُمَ تَفَضَّلْ عَلَی اَمواتِ المُؤمِنینَ وَ اَلمُؤمِناتِ بِالمَغْفِرَةِ وَ ٱلرَّحْمَة تسلیت ما رو پذیرا باشین
خوش_اندام71 عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 946 پدرنداشتن یه درده ولی دردبزرگتراونه که شوهرت سرهرچیزی قبرپدرتوفحش بده ازبس فحش میده بابام همیشه توخو ... وای ببخشید ولیچقدر بیشعوره
ssisi75 عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 537 من بخاطر مادرم تحمل کردم چرا فوت شد پدرت ایست قلبیامقد مظلومانه مرد تو غربت تک وتنها مرگش مشکوک بودپلیسهام کاری نکردن خدا از باعثش نگذره گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا(بابا)
خردادبانو عضویت: 1398/01/10 تعداد پست: 4201 عزیزم خدا رحمتش کنه منم دو ساله که دیگه ندارمش ،چند شب پیش تو خواب محکم بغلش کرده بودم می گفتم دیگه نمیزارم بری ولی افسوس که همه ش خواب بود خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
صوفیابانو عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 1948 خیلی سخته روحشون شاد روحشون شاد باشه .عزیزم .من مادر ندارم .روز های مادر خیلی بهم سخت میگذره
shabnam1359 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 370 پدرنداشتن یه درده ولی دردبزرگتراونه که شوهرت سرهرچیزی قبرپدرتوفحش بده ازبس فحش میده بابام همیشه توخو ... اَللّهُمَ تَفَضَّلْ عَلَی اَمواتِ المُؤمِنینَ وَ اَلمُؤمِناتِ بِالمَغْفِرَةِ وَ ٱلرَّحْمَة، خدا باباتو بیامرزه
گیلان_دخت مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 3510 اجل زود اومد سراغ پدرای ما پدر منم میگفتن سنی نداشته همش میگم نامردیه اون دنیا باهم نباشیم دق میکنم ۲۷ دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤 زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 وزن شروع۸۰. ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙 ۷۶،۷۰۰ وزن فعلی ۷۵،۵۰۰💙 هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪 پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا 💙
صوفیابانو عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 1948 پدرنداشتن یه درده ولی دردبزرگتراونه که شوهرت سرهرچیزی قبرپدرتوفحش بده ازبس فحش میده بابام همیشه توخو ... عزیزم نماز والدین براشون بخون .هرچند فحش همسرتون به خودش و امواتش برمیگرده
ssisi75 عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 537 ۵۲سال بدون هیچ عارضه ای ایست قلبی کرد فک کن یک ساعت قبلش باهم بودیم تا رفتم خونه زنگ زدن ... فک کن من داشتم میرفتم چندرور پیشش بمونم توراه گفتن اینجوری شدهدوسدارم قبرشو بغلش کنم فارغ از جهانساعتها گریه کنم انقدگریه کنم تا خالی شمانقدر بابام مظلوم بود اروم بود انقدر اقا وبا وقار بود گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا(بابا)
گیلان_دخت مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 3510 با پیام تک تکتون اشک ریختم شرمنده ک نتونیتم تک تک جوابتونو بدم .خدا ب دل هممون صبر بده دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤 زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 وزن شروع۸۰. ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙 ۷۶،۷۰۰ وزن فعلی ۷۵،۵۰۰💙 هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪 پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا 💙
bahar61۶۱ عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 602 خیلی پسته بخدابابام تازنده بودچقددستشوگرفت بهش پول دادالان که فوت شده سرهرچیزبی ارزشی فحش میده میگم بالای چشمت ابروزودی باباموفحش میده یعنی جیگرم آتیش میگیره
گیلان_دخت مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 3510 خیلی پسته بخدابابام تازنده بودچقددستشوگرفت بهش پول دادالان که فوت شده سرهرچیزبی ارزشی فحش میده میگم ... فحشش ب اموات خودش برمیگرده عزیزم خدا تربیت کرده شو لعنت کنه روح پدرت شاد دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤 زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 وزن شروع۸۰. ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙 ۷۶،۷۰۰ وزن فعلی ۷۵،۵۰۰💙 هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪 پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا 💙
ssisi75 عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 537 با پیام تک تکتون اشک ریختم شرمنده ک نتونیتم تک تک جوابتونو بدم .خدا ب دل هممون صبر بده من حس میکنم شنبه بمیرمهی فیلمایی ک برای روز پدر سالهای پیش دزست کردمو میبینم هی عکس قبرشومیبینم داغ میشم الانم چندروزه قفلی زدم رو اهنگ گل سفید حمید هیراد حس میکنم واس دل ما بی باباها خونده گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا(بابا)
گیلان_دخت مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 3510 من حس میکنم شنبه بمیرم هی فیلمایی ک برای روز پدر سالهای پیش دزست کردمو میبینم هی عکس قبرشومیب ... منم همین حسو دارم حتی توان دارم ب پدرشوهرم زنگ بزنم دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤 زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 وزن شروع۸۰. ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙 ۷۶،۷۰۰ وزن فعلی ۷۵،۵۰۰💙 هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪 پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا 💙
bahar61۶۱ عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 602 خیلی دلم گرفته الان دارم واسه باباموبی کسی خودم گریه میکنم