2777
2789
عنوان

منی ک بابا ندارم🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2021 بازدید | 112 پست
۵۲سال بدون هیچ عارضه ای ایست قلبی کرد  فک کن یک ساعت قبلش باهم بودیم تا رفتم خونه زنگ زدن  ...

اجل زود اومد سراغ پدرای ما پدر منم میگفتن سنی نداشته همش میگم نامردیه اون دنیا باهم نباشیم دق میکنم

....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا، همه ی پدرایی که آسمونی شدن و رحمت کنه🤍

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                

پدرنداشتن یه درده ولی دردبزرگتراونه که شوهرت سرهرچیزی قبرپدرتوفحش بده ازبس فحش میده بابام همیشه توخو ...

مشکل شوهرت چیه 

چ تحملی داری تو دختر

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙