2777
2789
عنوان

منی ک بابا ندارم🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2021 بازدید | 112 پست
خیلی پسته بخدابابام تازنده بودچقددستشوگرفت بهش پول دادالان که فوت شده سرهرچیزبی ارزشی فحش میده میگم ...

ببخشید فقط ی کلمه میاد ب دهنم

براش

خدا لعنتش کته ک اتیش ب دلت میکنه

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا(بابا)
من۶ماهه بابا ندارم ۶ماه زندگی تلخه سخته درده حوصله هیچکس ندارم دوسدارمبرم پیشش اگ بچه نداشتم ح ...

اَللّهُمَ تَفَضَّلْ عَلَی اَمواتِ المُؤمِنینَ وَ اَلمُؤمِناتِ بِالمَغْفِرَةِ وَ ٱلرَّحْمَة، خدا رحمتش کنه، دور از جونت دختر، گفتنش هم معصیته دست بردار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی پسته بخدابابام تازنده بودچقددستشوگرفت بهش پول دادالان که فوت شده سرهرچیزبی ارزشی فحش میده میگم ...

چیزی نمیگی منم با شوهرم دعوام شد بهم گفت حرومزاده برگشتم گفتم خودتی .

به خاطر اینکه جوابشو پس دادم کتک خوردم .ولی دلم خنک شد 

منم همین حسو دارم حتی توان دارم ب پدرشوهرم زنگ بزنم

منی ک با پدرشوهرم اینا همسایه هستم و اون شب همه جمع میشن خونشون 

ما ک بابا نداریم کجا بریم

اَللّهُمَ تَفَضَّلْ عَلَی اَمواتِ المُؤمِنینَ وَ اَلمُؤمِناتِ بِالمَغْفِرَةِ وَ ٱلرَّحْمَة، خدا رحمت ...

خیلی برام سخت میگذره خیلی سختتر از هرچیزی بابای همه خوبه ها ولی 

خدایی بابام یدونه بود

از مهربونیش درکش 

اخلاقش رفتارش پایه بودنش غمخوار بودنش

از هرچیش بگم کم گفتم 

خدا جبران کننده تمام کاستیهاست صبح شنبه برو سرخاک، اونجا دعات مستجابه

اصلا نمیتونم

وجودم نمیاد 

دخترمم سرما خورده فردا میخام برم

شنبه میخام براش یچیزی بپزم خیرات کنم 

الهی بمیرم براش بابام  تنها بود وقتی فوت کرد 

خیلی برام سخت میگذره خیلی سختتر از هرچیزی بابای همه خوبه ها ولی  خدایی بابام یدونه بود از مهر ...

راه فلک را چاره ای نیست، بالخره روزی باید گذشت، شنبه اگه تونستی برو سرخاک یه فاتحه کادو بهش بده، اونجا دعات مستجابه، آبجی جونم از اینجا صمیمانه می بوسمت

راه فلک را چاره ای نیست، بالخره روزی باید گذشت، شنبه اگه تونستی برو سرخاک یه فاتحه کادو بهش بده، اون ...

ممنونم بابت دلگرمیت خدا خانوادتو برات نگهداره

اصلا نمیتونم وجودم نمیاد  دخترمم سرما خورده فردا میخام برم شنبه میخام براش یچیزی بپزم خیرات ...

مرگ در سختی کفاره گناهان مومنه، خدا صبر بهت بده انصافا سخته، من نمیتونم درکت کنم