2777
2789
عنوان

منی ک بابا ندارم🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2021 بازدید | 112 پست
خدا همه پدران زحمت کش رو بیامرزه پدر بزرگ منم  هفته قبل فوت کرد ونتونستیم براش روز پدر کادو بگی ...

اَللّهُمَ تَفَضَّلْ عَلَی اَمواتِ المُؤمِنینَ وَ اَلمُؤمِناتِ بِالمَغْفِرَةِ وَ ٱلرَّحْمَة تسلیت ما رو پذیرا باشین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بخاطر مادرم تحمل کردم چرا فوت شد پدرت

ایست قلبی

امقد مظلومانه مرد 

تو غربت 

تک و‌تنها 

مرگش مشکوک بود

پلیسهام کاری نکردن 

خدا از باعثش نگذره

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا(بابا)

عزیزم خدا رحمتش کنه منم دو ساله که دیگه ندارمش ،چند شب پیش تو خواب محکم بغلش کرده بودم می گفتم دیگه نمیزارم بری ولی افسوس که همه ش خواب بود

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
پدرنداشتن یه درده ولی دردبزرگتراونه که شوهرت سرهرچیزی قبرپدرتوفحش بده ازبس فحش میده بابام همیشه توخو ...

اَللّهُمَ تَفَضَّلْ عَلَی اَمواتِ المُؤمِنینَ وَ اَلمُؤمِناتِ بِالمَغْفِرَةِ وَ ٱلرَّحْمَة، خدا باباتو بیامرزه

اجل زود اومد سراغ پدرای ما پدر منم میگفتن سنی نداشته همش میگم نامردیه اون دنیا باهم نباشیم دق میکنم

۲۷

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
۵۲سال بدون هیچ عارضه ای ایست قلبی کرد  فک کن یک ساعت قبلش باهم بودیم تا رفتم خونه زنگ زدن  ...

فک کن من داشتم میرفتم چندرور پیشش بمونم توراه گفتن اینجوری شده

دوسدارم قبرشو بغلش کنم 

فارغ از جهان

ساعتها گریه کنم انقدگریه کنم تا خالی شم

انقدر بابام مظلوم بود  اروم بود انقدر اقا و‌با وقار بود

با پیام تک تکتون اشک ریختم شرمنده ک نتونیتم تک تک جوابتونو بدم .خدا ب دل هممون صبر بده

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
خیلی پسته بخدابابام تازنده بودچقددستشوگرفت بهش پول دادالان که فوت شده سرهرچیزبی ارزشی فحش میده میگم ...

فحشش ب اموات خودش برمیگرده عزیزم خدا تربیت کرده شو لعنت کنه 

روح پدرت شاد

با پیام تک تکتون اشک ریختم شرمنده ک نتونیتم تک تک جوابتونو بدم .خدا ب دل هممون صبر بده

من حس میکنم شنبه بمیرم

هی  فیلمایی ک برای روز پدر سالهای پیش دزست کردمو میبینم هی عکس قبرشومیبینم داغ میشم 

الانم چندروزه قفلی زدم رو اهنگ گل سفید حمید هیراد 

حس میکنم واس دل ما بی باباها خونده

من حس میکنم شنبه بمیرم هی  فیلمایی ک برای روز پدر سالهای پیش دزست کردمو میبینم هی عکس قبرشومیب ...

منم همین حسو دارم حتی توان دارم ب پدرشوهرم زنگ بزنم