2777
2789
عنوان

منی ک بابا ندارم🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2021 بازدید | 112 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا همدیگرو بغل کنیم گریه کنیم

ایکاش میشد 

بغض داره خفم میکنه

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
خدا رحمتشون کنه 🤲🏻 این اتفاق برای همه میفته حالا یکی زودتر یکی دیرتر  غصه نخور خدا بقیه عز ...

خیلی سخته ممنونم خدا عزیزاتو نگه داره

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
خدا بیامرزه کی فوت کرده

پارسال

روحشون شاد دارم اما مریضه دلم خونه کاش امسال معجزه شه خوب شه 😢🥺😔

انشالله عزیزم

منم مثل تو

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤

خدا پدراتونو بیامرزه جاشون تو بهشت باشه

الهی بگردم خوب میفهممت دنیا برام هیچ لذتی نذاره دیگه دلتنگشم پدرت چن سالش بود چرا رفت

۵۲سال بدون هیچ عارضه ای ایست قلبی کرد 

فک کن یک ساعت قبلش باهم بودیم تا رفتم خونه زنگ زدن 

۵۲سال بدون هیچ عارضه ای ایست قلبی کرد  فک کن یک ساعت قبلش باهم بودیم تا رفتم خونه زنگ زدن  ...

ای وای لعنت ب این ایست قلبییییی لعنت ... ک مارو ب خاک سیاه نشوند پدر منم بدون بیماری در۶۰سالگی ایست قلبی کرد یهو و رفت!!!!! چن روز میگفته سرمعدم میسوزه ترش کردم قرص معده میخورد 😭😭😭😭😭شما چن سالته؟

....