2777
2789
عنوان

شریان رحمی بالا

3474 بازدید | 9 پست

سلام خانم ها من ۱۲ هفته ۴روز تو غربالگری اول 

دکتر سونو گفت شرایین رحم دو طرف افزایش یافته

کسی مشکل منو داشته ؟خیلی نگرانم 

میانگین اشpi ۲.۴۶ بوده 

دکتر خودم نیست امروز میرم پیش یه دکتر دیگه

خیلی استرس دارم کسی بوده مشکل منو داشته باشه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اين هفته رفتم غربالگري  گفت شريانها رحمي نميتونن خون گردش بدن دكتر برام اسپرين نوشت

عزیزم من هنوز دکتر خودم ندیده که دارو بده 

الان ۱۰روز از روز سونو گذشته یعنی هنوز اسپرین شروع نکردم 

نگرانمم مشکلی پیش نمیاد ؟الان دارم میرم یه جا دیگه دکتر 

عزیزم من هنوز دکتر خودم ندیده که دارو بده  الان ۱۰روز از روز سونو گذشته یعنی هنوز اسپرین شروع ...

نميدونم مشكل شما مثل مشكل من ًباشه 

من همون روز كه سونو دادم همون روز هم رفتم پيش دكترم و ديد و گفت بايد اسپرين بخوري

سريعتر بري خوبً بهتره ايشالله خير نگران نباش

عزیزم منم داشتم دوازده هفته گفت تو ان تی دکترم اسپرین نوشت خوردم گفت اگه توانومالی رفع نشده باشه بایدامپول دور نافی هم بزنی ک من اسپریناروخوردم خداروشکر توانومالی رفع شده بود ونیازی ب امپول نبودولی همچنان اسپرینارو میخورم سریع برو دکتر 

سلامممم عزیزم

منم مقاومت شریان رحمی داشتم سمت راستم

خیلی نگرانش بودم و کلی تحقیق کردم 

تو‌۱۳ هفته متوجهش شدم دکتر برام اسپرین تجویز کرد روزی ۲تا( هردو رو اگ باهم مصرف کنی تاثیرش بیشتره)

مقاومت شریان رحمی ممکنه تو هفته های پایین بخاطر این باشه که رحم کامل رشدشو نکرده،اصولا تو هفته های بالاتر برطرف میشه

من تو ۲۸ هفته سونو داپلرمو تکرار کردم و هیچ مشکلی نداشت

شما فقط اسپریناتو مصرف کن و حتماااا حتما نمکتو حذف کن که خدایی نکرده فشارت بالا نره و مسمومیت بارداری نگیری

و اصلا نگران این مقاومته نباش😊من خیلی خیلی استرس کشیدم ولی اصلا چیز مهمی نبود

البته دوستمم مثل شما دوتا شریانش مقاومت داشت ک خداروشکر واسه اونم برطرف شده،فقط نی نی کوچولوش ۲۰۰ گرم از بقیه نینیای همسنش وزنش کمتر بود 

سلامممم عزیزم منم مقاومت شریان رحمی داشتم سمت راستم خیلی نگرانش بودم و کلی تحقیق کردم  تو‌۱۳ ...

عزیزم الان رفتم به دکتر دیگه نمیخواست اسپرین بنویسه خودم گفتم بنویس تا وقت دکتر خودم ۵روز مونده 

اسپرین نوشته هر شب یکی 

بعد بهم  پیشنهاد دکتر  پریناتولوژی داد وقت گرفتم اونم میوفته ۴روز دیگه 

حالا نمی‌دونم نیاز میترسم بیشتر استرس بکشم ؟

عزیزم الان رفتم به دکتر دیگه نمیخواست اسپرین بنویسه خودم گفتم بنویس تا وقت دکتر خودم ۵روز مونده  ...

پریناتولوژی بری ک چ بهتر

بهترینشونم دکتر حنطوش زاده تو‌ تهرانه ک کلا متخصص اینجور بارداریاس

پیگیرش باش حتما ، تحت نظر متخصص باش،فشارتو چک کن،سونوهاتو‌سر وقت برو ک رشد جنین رو نمودار باشه

اما اصلا استرس نداشته باش اونقدم ک فک میکنی ترسناک نیست

و اینکه چون از هفته پایین متوجهش شدی مشکلی ایجاد نمیکنه و اسپرین اوکیش میکنه