2777
2789
عنوان

خداروشکر ک تو روستا زندگی میکنم

1056 بازدید | 41 پست

هم میتونم بگم روستا هم میتونم بگم یه شهر کوچیک .آدمای اینجا انقد هوای همدیگه رو دارن ک ماه رمضون میبینن اگ کسی توان مالی نداره هرکدوم از اهالی براشون چیزی میبرن .اینجا شیر محلی رو تازه با قیمت کمتر باخیال راحت میتونی ب بچه هات بدی صدای بچه ها تو کوچه ها خیلی گوشنوازه باخیال راحت میتونی بچتو تو هر سنی ک باشه بفرستی بیرون بازی کنه با بچه ها .دخترای ۱۰ ۱۱ ساله هواسشون  ب بچه های کوچیکتر هس پسرای نوجوون میرن مرتع والیبال و فوتبال بازی میکنن خبری از صدای بوق و داد و هوار نیس فقط صدای بچه ها و صدای خنده های خانم های  همسایه است ک میشنوی.آدما دنبال گول زدن و حقه بازی و زرنگ بازی نیستن خانوما هرکدوم مشغول کاری هستن یا قالیبافی یا سوزن دوزی یا سبزی کاری.سرصبحی صدای پرنده ها و گوسفندا و چوپونا گوش نوازه.توروستا آدما واسه همدیگه ارزش میذارن.خدایی نکرده یه جایی از بدنتو عمل کنی و مریض بشی کل روستا میان عیادت هرکسی هم باخودش چیزی میاره یکی شیر میاره یکی میوه باغچه خودش یکی دوغ محلی....من عاشق اینجام چون زندگی اینجا با عشق ب همدیگه در جریانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه بزرگ میتونی داشته باشی، خونه ویلایی میتونی داشته باشی، هوای تمیزتر تنفس میکنی و..... 

البته برا کسی که تو کلانشهر متولد و بزرگ شده یکم سخته ولی چه خوبه که شما دوست داری و راضی هستی اینقدر 

راستی بچه هاتم میتونن بیرون بازی کنن تابستونا، مث ما اینقدر ماشین و موتور و غرغر همسایه ها رو نداری 

عاشق روستا نشینی هستم

حس می‌کنم بهشته

خوش به سعادتتون

تیکر لحظه تحویل سال🌸امیدوارم سال جدید فضول ها🐶دخالت کن ها 🦊نامردا 🐸دزدا 🦇خیانت کارها🪱 پرادعا ها 🪰 نسلشون بپوکه بگو ایشالا