2777
2789
عنوان

خداروشکر ک تو روستا زندگی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 41 پست
خب روستا با روستا فرق داره

البته من باوجود اینکه توشهر خونه داریم البته فاصله زیادی تاشهر نداریم حاضر نیستم روستامونو ترک کنم 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=272282959]برا ما فرق داره عزیزم .اینجا وقتی یکی از فامیل مثلا اگ جاریم مهمون خارج از استان داشته باشه همه روستا با روستا متفاوته توی مازندران ک من هستم روستاها فرق میکنه غیر اینکه بری ییلاقات ک خیلی خیلی از شهر دورن این تعریف هارو داشته باشه 

ان‌شاءالله قسمت شه بیام  کجایی؟

ببخشید عزیزم دیر جواب میدم.استان گلستان اقامتگاه بومگردی زیاد داره.اگ مناطق جنگلی بخوای برو رامیان ک خیلی قشنگه ولی اگ مناطق کوهستانی و بکر رو خواستی ببینی برو زیارتگاه خالدنبی تو کلاله 

چ خوب  بنظرت برای به آدم دپ محیط شهر بهتره یا روستا؟

خودت گفتی روستا تا روستا فرق داره روستای ماخدا روشکر همه به روزهستن اکثرا تحصیلکرده من این روستایی که توش ساکنیم به شهر ترجیح میدم تاوقتی هم بچه هام دانشگاه برن همین جا زندگی میکنیم 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
دانشگاه هم دارید؟

نه ؟؟؟منظورم بعداز دبیرستان برای دانشگاهشون میریم شهر انشاالله 🤲

من روستایی  ها رو دوست دارم ولی مثل خیلی ها خوشحالم روستا زندگی نمی کنم واسه خیلی مهندسی ها وحشتناک امکانات نداره مهندسی شده  نیست آدم بدتر وحشت میکنه خدا کنه شوهرم هرکی باشه تو یک آپارتمان زندگی کنیم کمک مالی هم بخواد میدم فقط امیدوارم یک وحشی بی اعصاب گند اخلاق که تا نصف شب مست معتاد نباشه یه دونه خورده تو دهنش روانی کودن نادون اینکه عرق و مواد  داشته باشی ولی حد نگه دار وگرنه یه دونه خورده تو اون دهنت بی شعور ژیگول کودن با اون ج‌نده منگل فاسد واه واه ایش چندش