2777
2789
عنوان

خداروشکر ک تو روستا زندگی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 41 پست

عزیزم دیگه احساس میکنم خیلی اغراق کردی 

یا روستاتون هنوز بافت خیلی قدیمی داره

مادرشوهر منم روستا زندگی میکنه الان دیکه باشهر هیچ فرقی نداره 

جز اینکه همه همو می‌شناسن و عیادت اینا میرن وگرنه دیگه چوپون و اهنگ و اینا نیست

عزیزم روستا توی شمال از کشور که اصلا باخیلی از روستاها قابل مقایسه نیست 

ما رفتیم یه روستا اسمشو نمیگم، ابشون شور ، اب و هواشون به شدت خشک ، همش خاک ، اصلا ادم دلش می گرفت  ، بندگان خدا یه مغازه درست و حسابی نداشتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهر امکانتش بیشتره و روستا صمیمیتش

اینجا درمونگاه داره ک ماما پزشک و دندونپزشک داره مدرسه ابتدایی و راهنمایی داره ولی دبیرستان فقط انسانی داره مغازه های عمده فروشی داره باشگاه و خیلی امکانات دیگه ولی بازم آره امکاناتش ب شهر نمیرسه

زندگی شهری و روستایی هرکدوم مزایا و معایب خودشو داره  درسته تو روستا هوا پاکه خوردنیا سالم ترن مردم صمیمی ترن اما من واقعا شهرم دوس دارم شلوغیاشو بازارو پارکاشو امکانات بیشتری ک نسبت ب روستا داره 

درکل دوس دارم دوسه ماه یبار چن روزی روستا باشم 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
عزیزم روستا توی شمال از کشور که اصلا باخیلی از روستاها قابل مقایسه نیست   ما رفتیم یه روس ...

آره قبول دارم ک روستا با روستا فرق داره ولی امیدوارم همه روستاها مث روستای ما باشه

سلام منم روستا زندگی میکنم اینجا رو باهیچ جای دنیا عوض نمیکنم 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
عزیزم دیگه احساس میکنم خیلی اغراق کردی  یا روستاتون هنوز بافت خیلی قدیمی داره مادرشوهر منم رو ...

برا ما فرق داره عزیزم .اینجا وقتی یکی از فامیل مثلا اگ جاریم مهمون خارج از استان داشته باشه همه میریم کمک دستش و یه مهمونی بزرگ میشه 

خوشبحالت.شما کدوم استانی؟

کرمانشاه الان دیگه مثل قدیم نیست خداروشکر امکاناتش خوبه 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           

نمیخام تصورات قشنگتون خراب کنم

ولی روستا چون محیط کوچیکه همه از ریز جزعیات زندگیت باخبرن

ینی تکون بخوری در کوچه و همسایه میفهمن 

زنا میشینن تو کوچه غیبت اهل محل رو میکنن.پر از سگ های ولگرده میترسم جایی بری

امکاناتم نداره برای تهیه مایحتاج باید بری شهر

دانشگاه نداره دبیرستان نداره فقد تا مقطع راهنمایی 

ما حتی یک پارک درست حسابی نداریم‌

و چیزی ک خودم بابتش عذاب میکشم اینکه تا یک رژ بزنی همه فکر میکنن ک هرزه ای اینجا کسی جرعت نداره بدون چادر بره بیرون

چون پشت سرش حرف میزنن 

یک کتابخونه نداره!

مردمش ساده و بی مغزن  ینی کسی نیست که باهاش رفت و آمد کنی و چیزی یاد بگیری اکبند باید بمونی🤔

زن ها به پوست و موهاشون نمیرسن و مدام تو آفتاب میگردن 

تمام زندگی زن خلاصه میشه تو شستن پختن و بزرگ کردن بچه‌.🤗

❤Arash❤
آره الان خیلی پیشرفت کردیم وسایل تفریحی مث پارک هم حتی واسه بچه ها هست

اره اتفاقا ماهم پارک داریم 

نمیخام تصورات قشنگتون خراب کنم ولی روستا چون محیط کوچیکه همه از ریز جزعیات زندگیت باخبرن ینی تکون ...

من ۳۱ یک ساله روستا زندگی میکنم هیچ کدوم چادری نیستیم خیلی به پوست ودندون اهمیت میدیم درسته محیط کوچیکیه ولی طرفهای ما خیلی مردم باصفایی هستن من مادرم ۶۰ سالشه ضد افتاب میزنه