2777
2789

از نامزدی تا الان که حدود دوسال میگذره هر وقت خواستم برم بیرون یا با مادر خودم یوده یا با یکی از اعضای خانوادش، اصلا نمیذارن دختر یازن جوون تنهایی جایی بره

اکثر خانواده های اینجا همینجورن و عادیه 

شوهرم که به شوخی میگه خوشگلی و فلان دوست ندارم بری بیرون بهت خیره میشن فقط با خودم. الانم نوزاد دارم خودش نمیرسه فقط مادرشو میفرسته بیاد چیکار کنم به نظرتون

وقتی اون طرفا عادیه باید بسازی دیگه

وگرنه قبل عروسی باید شرط میزاشتی که من دوست ندارم اینطوری زندگی کنم

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلا با هیچ کس نمیزاره برم واقعا خسته کنندس 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

والا نمیدونم من که کلا از روزاول بدون اطلاع دادن میرفتم بعد زنگ میزد میگفت کجایی میگفتم فلان جا دوسه بار اول ناراحت شد گفت حداقل اطلاع بده وبرو دید کارخودما میکنم کوتاه اومد البته نمیگفت نرو میگفت اطلاع بده 

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين