2777
2789
عنوان

به نظرتون شوهرم کی بذاره تنهایی یرم بیرون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 71 پست
مامانش چرا باید بیاد مراقب تو باشه:/ خب باهاش صحبت کن منظورت کل شهرتونه ک دختر جوون تنها نمیزارن ب ...

خب مامانش نزدیک ترن به ما زودی میاد 

خانواده خودم یکم دورن

اره منطقمون همینجوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عادیه ولی شوهرم قابلیت نرم شدن رو داره

خب روش کار کن

ولی تا اطرافیان دست ازین کارا برندارن بازم فایده نداره

بقیه رو که ببینه یا مادر وخواهرش بگن چرا زنت تنها رفته بیرون دیگه کار تموم میشه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

شوهر منم اینطوری بود..و مادرش هم همکاری میکرد،میگفت من میام میبرم.من میام پیشش..نه تو از کارت نمون و.........خیلی حرفا

سر یه چیزی با مادرشوهرم قهر کردم دوسال خونش نرفتم،دیگه مجبور شد که کارامو خودم انجام بدم

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

واقعا چجوری میتونین تحمل کنین اخه مگه زندانی هستین☹️

خودش هرجا بخوام میبردم خوب منم عادت کردم البته ما با هم دوست بودیم ازدواج کردیم از اول میدونستم اینجوری . ولی واقعا بعضی وقتا چون مجردی ازاد بودم اذیت میشم ولی کاری نمیشه کرد 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

وای اگه یکبار اینکارو کنم که میکشتم به بار دوم نمیرسه

دقیقآ😂😂😂

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

تا اخر زندگیت ک نمیشه یکی همراهت باشع

شما خودت یه زن عاقل و بالغی و مادر یک بچه هستی! 

باهاش صحبت کن 

از پیاده روی های کوچیک شروع کن

بعد میتونی گواهینامه ام بگیری و بگی میخدام فقط توی خیایونا چرخ بزنم

بعدش کم کم دیگه هیچی بهت نمیگه 

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
اره اگر شوهرم بذاره مادر عمرن اگر بذاره 

مادرشوهرت یا مادر خودت؟

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁