از نامزدی تا الان که حدود دوسال میگذره هر وقت خواستم برم بیرون یا با مادر خودم یوده یا با یکی از اعضای خانوادش، اصلا نمیذارن دختر یازن جوون تنهایی جایی بره
اکثر خانواده های اینجا همینجورن و عادیه
شوهرم که به شوخی میگه خوشگلی و فلان دوست ندارم بری بیرون بهت خیره میشن فقط با خودم. الانم نوزاد دارم خودش نمیرسه فقط مادرشو میفرسته بیاد چیکار کنم به نظرتون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی تا اطرافیان دست ازین کارا برندارن بازم فایده نداره
بقیه رو که ببینه یا مادر وخواهرش بگن چرا زنت تنها رفته بیرون دیگه کار تموم میشه
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁
واقعا چجوری میتونین تحمل کنین اخه مگه زندانی هستین☹️
خودش هرجا بخوام میبردم خوب منم عادت کردم البته ما با هم دوست بودیم ازدواج کردیم از اول میدونستم اینجوری . ولی واقعا بعضی وقتا چون مجردی ازاد بودم اذیت میشم ولی کاری نمیشه کرد
خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁