2777
2789

امسال یک مقدار پول جمع کردم که هر موقع باردار شدم و جنسیت بچمون تعیین شد کمک خانوادم سیسمونی بخرم. گفتم چیزهایی که دوست دارم توی سیسمونی باشه خودم یک مقدارشو بخرم. ولی هربار شوهرم اومد به بهونه س قرض یک مقدارشو ازم گرفت. بهش یکبار گفتم گفت واسه روز زن برات ربع سکه خریدم یک تومن هم بیشتر بهت دادم. با این پول حتی برای خودم یک بلوز هم نخریدم. جمع کردم که این موقع دستم جلوش دراز نباشه. توی بارداریم با کمر درد کار کردم. نمیخام الان با منت چیزی به سیسمونیم اضافه کنه. میخام خودم بخرم. پدرمم فعلا تو بد بحران اقتصادی گیر افتاده وگرنه اینطوری نبود همه چیز واسم میخرید. تازه دیشب بهش سرویسای کالسکه و قیمتاش نشونش دادم گفتم چی بخرم گفت نمیدونم فقط یه چیز‌ خوب بخر. 

اصن خودتو ناراحت نکن بعدی انشالله بچه بیاد همه فکر و ذهنت پیش لچه میره و اصن سیسمونی فراموش میکنی

خدایا حاجت دل همه رو برآورده به خیر کن ب حق حضرت زینب(س)💞خدایا شکرت💞اگ تونستی ی صلوات برا من و زینب کوچولوم بفرستید ممنونم🤲🦋برای تو راهیم تونستی ی صلوات بفرست دمت گرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین شماها مردا رو پررو کردین دیگه...یعنی چی با منت سیسمونی بخره...بچه اونه هاااا...مگه بچه رو از خونه بابات آوردی

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

بزرگترین اشتباه ک تو فرهنگ ما جا افتاده خرید سیسمونی ک به عهده خانواده دختر هس 

واقعا چرا پدر نباید تهیه کنه 

ناسلامتی پدر بچه یکی دیگه اس 

فامیل شوهر میرسه به بچه اونوقت مادر و پدر دختر همه چیو باید فراهم کنن 

اقایونم توقع های زیادی

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

اون بچه کاشته برای سیسمونیش تو و بابات باید زحمت بیفتید؟  

از اثرات رو دادن زیادیه.. 

استارتر فقط موندم همسرت چطور روش میشه با پول دستمزد خودت برات روز زن بگیره 😐 بگو پولایی که بت دادم بابام بابت سیسمونی بهم داده بود 

اگه یهش بگم که پول بده میخام فلان چیز بخرم میده ولی من نمیخام طوری فکر کنه که دارم از پول اون میخرم و منتی باشه. میخام خودم خرید کنم. اینا از خودم بوده. با زحمت خودم. میخاستم واسه بچم بهترینها بخرم. 

اول اینکه وقتی پولی داری نذار بفهمه مردا تا ته پول زنشونو درنیارن‌ اروم‌ نمیشن، 

دومم واسه چی باید بابات بخره؟؟؟ تازه ارد هم میده خوب بخر؟! 

من بودم نمیذاشتم بابام یه هزاری بده یکی دیگه داره بابا میشه به بقیه چه؟ بعدم اگه قراره خانواده ها بدن خانواده اونم باید بده!

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه