اینقدر رفتم دندون پزشکی که دیگه خسته شدم هشتا از دندونامو عصب کشی کردم دوباره باز یه دندون دیگم بدرد اومده دلم میخاد همه دندونامو بکشم از دستشون خلاص شم😭😭😭😭
اگر شما خودتان را تغییر دهید ؛ آینده شما هم تغییر خواهد کرد ✨
همه دندونام عصب کشیه ۵ تا کشیدم دو تا ایمپلنت دارم
دکتر خوب پیدا کن دیگه برات سخت نمیشه
من یه دکتر عالی دارم دیگه سختم نیست با عشق میرم دندون پزشکی 😁
👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻 خدایا شکرت🤲❤ خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪ میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دکترم کارش خوبه ولی از بس سرش شلوغه از ساعت پنج عصر تا یک شب علافم تا نوبتم بشه 🥲
آره تو نوبت نشستن خیلی سخته
دکتر من انقدررررر مهربونه انقدررررر خوش اخلاقه
بی حسی رو هم یه جوری میزنه نمیفهمی
خدا خیرش بده واقعا من از دندون پزشکی وحشت داشتم قبل رفتن دارو میخوردم تپش قلب نگیرم از وقتی این دکتر رو پیدا کردم راحت شدم
👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻 خدایا شکرت🤲❤ خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪ میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙