دوستان من هورمون dht الان خیلی بالا رفته که همون هرمون مردونه هست که باعث ریزش مو میشه من اولین بار تو اردیبهشت دیدم ریزش غیر طبیعی دارم قرص هیرتامین خریدم که خدا رو شکر اون موقع ریزش رو قطع کرد تو مرداد دکتر رفتم چون میخواستم دلیلش رو بدونم که دکتر برام آزمایش هرمون نوشت تا آزمایشاتم آماده شد یک ماه طول کشید شهریور ازمایشاتمو بردم به دکتر نشون دادم که دکتر گفت تستسترون و dht بالاست سونوگرافی هم برام نوشته بود که چیزی از تنبلی تخمدان نگفته بود سونوگرافی دکتر برام دو تا قرص نوشت یکی فیناگرو ۱ و یکی اسپیرونولاکتون ۱۰۰ الان من از شهریوره دارم میخورم قرص هیرتامینم تو مهر تموم شد دیگه نخریدم چون خیلی گرونه از آبان دوباره ریزش موهام برگشت که تازگی باز دوباره سفارش دادم یک ماهه پیش دکتر گفت دوباره آزمایش بده ببینیم وعظیت هورنونات چجوریه دوباره آزمایش تستسترون و dht دادم که تستسترونم اومده بود پایین ولی متاسفانه dht دو برابر شده بود 😭😭😭که این هورمون دلیل اصلی ریزش'مو هست بعد من رفتم پیش متخصص غدد که فقد یک سرترالین برام نوشت که گفت همه اینا از افسردگیه و فقد باید آرامش داشته باشی....یعنی درمان دارویی نداد الان یه مدته خوردن چای سبز رو شروع کردم وقتی استرس دارم قشنگ سوختگی رو زیر پوستم حس میکنم که از همین هورمونه و اینکه همیشه گرممه و بدنم داغه ۲۹ سالمه و کل نیاز جنسیم از بین رفته (که اصلا برام مهم نیست این قضیه خوشحالم هستم چون مجردم فقد میدونم اثرات این هرمونه )ترو خدا اگه تجربه ای دارین بگین چکار کنم من واقعا تحمل زندگی با بیماری لاعلاج رو ندارم داشتم فکر میکردم اگه خوب نشم به زندگیم پایان بدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
موهاتون ریزشش چقدره مال من تو حموم دسته دسته میاد دستم موهام یعنی منم هورمون مردونه ام بالاس؟ ...
آره عزیزم استرس و ترس دلیل به وجود اومدن تمام بیماری هاست من خودم میدونم از استرس اینجوری شدم چون بعد از یک شوک روانی بد هورمونام بهم ریخت و اینکه زوتر برای ریزش موهات یک کاری کن چون کم شدن مو خیلی زود اتفاق میوفته تا دلیل اصلیش رو بفهمی با مکمل موهاتو سالم نگه دار چون رویش مجدد خیلی سخت و زمان بره
باور کن نمیدونی چه عوارض بدی داره خودش باعث میشه انرژی هسته ای سلول از بین بره که علاوه بر اینکه رو ظاهر تاثیر میزاره باعث خستگی کم تحرکی و خستگی مداوم هم میشه
باورت میشه همه همینطورین؟ببین یا بخاطره هورمون هاست که بعضیاشون ارثیه و یا بخاطره این کشور پر برکتیه که داریم توش زندگی میکنیم نمیفهمیم چی میزنیم به سرمون و حتی همین پارازیت هایی که میندازن باعث ریزش مو میشه.برو دکتر تا هورمونات اوکی شن بعد سعی کن بیخیال موهات بشی هی چک نکن ببین میریزه یا نه اگه قابل بافتنه که ببافش اگرم نه نزار تو دستو پا باشه