2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو عزیزم اگر دوست داری 

طلاق گرفتم بعد یک هفته بعد عروسی پسره گفت نمیخامت برو گمشو اوردم جلوی خونه خانوادم گذاشت منم مذهبی اینا خودشم مذهبی بود بعدشم 7 ماه سراغم نگرفت تا رفتم همه رو بخشیدم و طلاق گرفتم حالا میاد دنبالم هرروز اذیتم میکنه میترسم بیرون برم هیچ کسیم ندارم تنهام.... خیلی داغونم

خب هدفش چیه از اذیت کردنت اخه؟ میخواد برگردی یعنی؟  

نه میگ میخام بکشمت دیگ ازدواج نکنی مثل دیونهااا شده چند بار تهدید کرده اصن نمیدونم چیکار کنم رفتم شکایت کنم بازم ترسیدم بااینکه من اصلن فکر ازدواج نبودم تاالان گفتم ولش کن همه مثل همن منم دیگ ازدواج نمیکنم. 

نه میگ میخام بکشمت دیگ ازدگاج نکنی مثل دیونهااا شده چند بار تهدید کرده اصن نمیدونم چیکار کنم رفتم شک ...

اشتباه نکن جدی جلوش واستا و شکایت کن بیخود میکنه اذیتت کنه مگه شهر هرته