2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جاری من بینیشو عمل باز کرد یه ماه خوابید خونه مادرش😐تازه ۵ماهم فک کنم باشه هنوز چسب میزنه😐

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
عزیزم منم هفته بعد عمل دارم ...توروخدا میشه راهنماییم کنی چه کارایی قبل و بعدش انجام بدم ..عملش سخته ...

از دو روز قبلش شروع کن آب کرفس بخور که ورم و کبودیت کمتر بشه

هر فرم بینی که میخوای داشته باشی رو دستت با خودکار بنویس که تو اتاق عمل به دکتر بگی

سختیشم واقعیت اینه تا وقتی اسپیلنت رو برداری واقعا عذابه ولی خب الان برای من بعد یک هفته یکم بهتر شدم ولی خب اینکه باید به پشت و کمر بخوابی خیلی سخته

عزیزم منم هفته بعد عمل دارم ...توروخدا میشه راهنماییم کنی چه کارایی قبل و بعدش انجام بدم ..عملش سخته ...

من یه تاپیک دارم ببین فکر کنم تا حدی کمک کنه

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
وااا ۵ماه چسب؟؟؟ چ خبره چسب زیادی هم خوب نیست

نمیدونم😐هروق میبینمش دلم میگیره بادیدن چسب یه حالی میشم میخوام بکنم بندازم دور

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
من خیلی زود پس برگشتم به زندگی عادی از یکشنبه هفته دیگم باید برگردم سرکار

مشکلی نداره فقط سرتو پایین ننداز و وسیله سنگین بلند نکن

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️