2777
2789

تا هفته بعد فقط دهم رو جمع میکنم البته بیشتر کتابا رو قبلا خونده دارم ولی کنکوری نبوده بعد دختره رتبه دورقمی کنکور میگه قبل فروردین باید جمعش کنی وگر نه قبول نمیشی منم باید 3 رقمی بیارم ودبیری فرهنگیان قبول بشم طبق مشاور وقلم چی پیش میرم نا امید شدم کمکم کنید یعنی میرسم

اینجا یکی از اسفند شروع کرد فیزیوتراپی قبول شد اونم با رتبه سه رقمی خودش پزشکی نخواست!! اصلا ناامید نشو تنها کسی که می‌تونه ناامیدت کنه افکار منفیه خودته

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعااا

بخدا اگه بتونم ایدی شو پیدا میکنم اینجا تگ میکنم:)

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍

بیخود،، وضعیتت برای شروع عالیه، تا آخر سال دهم و یازدهم و ¼ از دوازدهم رو تموم کن

مرور و تست و ازمون داشته باش

تمامت رو بزار 99 نه 100 درصد خودتو بزار

یک اصل رو رعایت کن، هر روز باید بهتر از دیروز باشی حتی اگه یه دونه تست بیشتر زده باشی

رقابت جدی از فروردین شروع میشه و وقتی شما وارد رقابت میشی که چیزایی که بالا گفتمو انجام داده باشی

به جای ثروت دنیا نجف به ما دادند/خوشا به طالع ما خاک پا رسید به ما🌱

جدی میگی ؟ از صفر شروع کرده بود؟

دقیق یادم نیس ولی فکر کنم اره