2777
2789

نامزدمه هنوز عقد نکردیم.

خودش تا حالا هیچ کادویی بهم نداده اما من چن بار دادم...تولدش سوپرایز کردم نزدیک ۱۰میلیون براش خرج کردم.کادو و عکاس و رستوران و ....

روز مادر به مادرش کادو دادم اما اون به مادرم نداد...حتی به من تبریکم نگفت اما مامانش بهم تبریک گفت

من اصلا ادم چشم و دل سیری هستم ولی توقع یه گل و تبریک داشتم

رفتیم مشهد برا خودش و کل خانوادش سوغاتی اوردم

.حالا هم روز مرد رفتم براش کادو خریدم درحد ۲تومن...ولی حقیقتش دلم نمیاد بهش بدم

میگم بزارم ولتاین بزارم تو کیفم برم بیرون اگه بهم کادو داد بهش بدم اگه نداد بهش بگم ارزش یه شاخه گل ندارم این روز سالی یباره توقع داشتم با یه چیز خیلی کوچیک خوشحالم کنی اونجور که من به فکرت هستم به فکرم نیستی بعد هدیه رو نشون بدم خجالت بکشه

اینم بگم نمیتونم جدا شم چون تا عید میخواییم ازدواج کنیم و همه میدونن 

کیه روز مرد؟شوهرمنم هیچوقت کادونمیخره یعنی میادمیگه چی میخکای برات بخرم همیشه ام میگم یه دونه بستنی برامن بخری بدون اینکه بگی ازاین بیشتر خوشحا مبشم

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر شخصيه من اينه  ك زياد از حد برا يه ادمي ك دوزار نميارزع هزينه كني  البتع صرفا بخاطر ...

خب این کادویی که خریدم و چیکار کنم...حالا با این همه بی احترامی یعنی به روش نیارم؟نظر خودم اینه که بهش بگم 

خب این کادویی که خریدم و چیکار کنم...حالا با این همه بی احترامی یعنی به روش نیارم؟نظر خودم اینه که ب ...

كادويي ك خريديو 

يا پس بدع 

يا هديه بده ب كسي ك لياقت دارع 

يا بفروش تو ديوار 

تو ولنتاينم ب نظر من شانص اخرشه ك كادو بده 

اگر نداد با رك ترين حالت ممكن بگو 

بگو اگر ب سگ ي استخون بدن حداقل برات دم تكون ميدع 

يني از ي سگ كمتري ك تالا نكردي ي شكلات بخري ؟